Waarom is mijn verjaardagsticket enkel geldig op de dag van mijn verjaardag en de dag erna?

  • Heb je een ticket voor een filmvertoning (na 25/10/2020) tijdens de periode van onze sluiting gekocht? Je zal automatisch een terugbetaling ontvangen via de gebruikte betaalmethode. Indien je (deels) met bioscoopvouchers betaalde zal je nieuwe vouchers ontvangen per e-mail. Hou je mailbox goed in de gaten voor verdere informatie, controleer zeker ook jouw spam-inbox.

    Had je een ticket voor een filmvertoning tussen 13/03/2020 - 30/06/2020? Dan had je tot 31/05/2020 de kans om online een compensatie aan te vragen. Heb je het compensatieformulier niet op tijd ingevuld? Dan ontving je...

  • Bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 26/10/2020 en 30/01/2021, blijven automatisch geldig t.e.m. 31/01/2021. Opgelet, vervaldatum = uiterste datum voorstelling film.

    Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervielen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, waren geldig t.e.m. 30/09/2020.

    Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Proximus, Social Deal, Bongo ...).

FAQ >> Verjaardagsactie My Kinepolis >> Huidige pagina

De verjaardagsactie bij Kinepolis is verbonden aan een aantal voorwaarden, waar de geldigheidsduur een van is. Er worden dagelijks honderden tickets uitgestuurd. Hierbij moet de mogelijkheid tot frauderen zoveel mogelijk beperkt worden. De geldigheidsduur is daarbij een belangrijke factor. Door deze zo kort te houden, wordt de kans zoveel mogelijk uitgesloten dat mensen proberen om meerdere keren gratis naar de film te komen. Omdat we begrijpen dat je verjaardag zelf niet altijd de ideale dag is om een film mee te pikken, hebben we ervoor gekozen het ticket nog één extra dag geldig te maken. Het afwijken van deze geldigheidsduur is ook niet mogelijk. Hierdoor zou een juiste controle in de bioscopen onmogelijk gemaakt worden. In de bioscoop wordt namelijk steeds je geboortedatum gecontroleerd zowel op de af te drukken webpagina als op je identiteitsbewijs. Komen die overeen en kom je voor een voorstelling op de dag van je verjaardag of de dag nadien, krijg je een gratis ticket in retour.