Horror Night

De oplossing voor horrorfans - kippenvel verzekerd

De meeste dromen zijn bedrog. Je nachtmerries daarentegen, die brengen we tot leven tijdens onze Horror Night. Met haarscherpe beelden, zodat elk gruwelijk detail op je netvlies gebrand staat. En met kristalhelder geluid, ideaal om je eigen angstkreetjes te overstemmen. En natuurlijk ook met de beste, meest angstaanjagende horrorfilms en -thrillers die je in je eentje (wow, je bent een durver) of met vrienden kan verslinden. Wel niet vergeten af en toe je ogen open te houden. 

De volgende Horror Night zal plaatsvinden op donderdag 20 april met de film Evil Dead Rise! We geven je hieronder een kleine recap van wat je kan verwachten… als je durft.

  #Gebruiksaanwijzing

  • Horror Night moet worden ondergaan bij Kinepolis. 
  • Horror Night moet worden bijgewoond op een donderdag. 
  • Horror Night moet worden toegediend vanaf 20u.
  • Horror Night mag niet ingenomen worden op een lege maag.
  • Het is aangeraden om Horror Night in groep bij te wonen.

#Bijwerkingen

  • Een dosis Horror Night kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Langdurig gebruik enkel onder begeleiding van jouw arts of apotheker. 
  • Mogelijke bijwerkingen houden onder andere in, maar zijn niet beperkt tot: kippenvel, ongecontroleerd schreeuwen, extreme transpiratie, misselijkheid en een adrenaline rush. Langetermijneffecten zijn niet gekend.

#Verantwoordelijkheid

  • Kinepolis is niet verantwoordelijk voor het verlies van ledematen of andere lichaamsdelen.
  • Kinepolis kan niet instaan voor mogelijke psychologische schade.
  • Kinepolis kan geen vergoeding en/of compensatie voorzien voor verloren popcorn als gevolg van schrikken. 
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar, personen met een hartkwaal en/of angsthazen.
Normaal tarief - geen terugbetaling als je je ogen niet durft openhouden. 

20 april - Evil Dead Rise

Je dacht alles al gezien en meegemaakt te hebben op het vlak van ‘oei-nu-durf-ik-even-niet-te-kijken’ tijdens onze Horror Nights? Think again, want met Evil Dead Rise, een remake van Sam Raimi’s cultfilm, zou het wel eens kunnen dat je heel vaak strategisch moet wegduiken om je schoenen dicht te doen… Te meer dat we de film in Laser Ultra* tonen, goed voor haarscherpe beelden, kristalhelder geluid en levensechte nachtmerries.
 
Evil Dead Rise is echt niet voor pussy’s (lees: enkel voor de échte durvers). De film brengt een staaltje horror van de zuiverste soort in een verhaal van twee zussen die elkaar terugvinden nadat ze jarenlang apart opgroeiden. Die reünie rijmt voor hen jammer genoeg ook op nachtmerrie. Jup, moederliefde kan ook dodelijk zijn…

*2D-vertoning in Kinepolis Oostende