Horror Night

De oplossing voor horrorfans - kippenvel verzekerd

De meeste dromen zijn bedrog. Je nachtmerries daarentegen, die brengen we tot leven tijdens onze Horror Night. Met haarscherpe beelden, zodat elk gruwelijk detail op je netvlies gebrand staat. En met kristalhelder geluid, ideaal om je eigen angstkreetjes te overstemmen. En natuurlijk ook met de beste, meest angstaanjagende horrorfilms en -thrillers die je in je eentje (wow, je bent een durver) of met vrienden kan verslinden. Wel niet vergeten af en toe je ogen open te houden. 

Geen lentekriebels tijdens onze Horror Nights, wel lentegriezels, liters angstzweet en koude rillingen. Zet je schrap voor drie horrortoppers die de lente laten beven!

Op donderdag 21 maart – de eerste dag van de lente – mag Immaculate de spits afbijten en je bij je nekvel grijpen, met de alomtegenwoordige Sydney Sweeney die zich terugtrekt in een onheilspellend klooster. Met ook een rol voor Álvaro Morte, de ‘professor’ uit La Casa de Papel.

En we blijven in religieuze sferen met de avant-première op donderdag 4 april van The First Omen, de langverwachte prequel op dé horrorklassieker uit 1976 The Omen. Kom en beleef de geboorte van… het Kwaad.

We sluiten af in gruwelijke schoonheid met Abigail op 18 april, van de regisseurs van Wedding Nightmare en Scream VI. Een groep kidnappers denkt makkelijk geld te verdienen met de ontvoering van de dochter van een steenrijk onderwereldfiguur. Verkeerd gedacht…

De Horror Nights beginnen telkens om 20u en houden je ongetwijfeld een hele nacht uit je slaap!

 

#Bijwerkingen

  • Een dosis Horror Night kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Langdurig gebruik enkel onder begeleiding van jouw arts of apotheker. 
  • Mogelijke bijwerkingen houden onder andere in, maar zijn niet beperkt tot: kippenvel, ongecontroleerd schreeuwen, extreme transpiratie, misselijkheid en een adrenaline rush. Langetermijneffecten zijn niet gekend.

#Verantwoordelijkheid

  • Kinepolis is niet verantwoordelijk voor het verlies van ledematen of andere lichaamsdelen.
  • Kinepolis kan niet instaan voor mogelijke psychologische schade.
  • Kinepolis kan geen vergoeding en/of compensatie voorzien voor verloren popcorn als gevolg van schrikken. 
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar, personen met een hartkwaal en/of angsthazen.
Geen terugbetaling als je je ogen niet durft openhouden. 


21 maart - Immaculate

Een vrome religieuze vrouw neemt haar intrek in een spookachtig Italiaans klooster op het platteland, dat er aan de buitenkant pittoresk uitziet. Maar Cecilia zal hier ongetwijfeld wat "lijden" ervaren terwijl ze omgaat met een mysterieuze zwangerschap.


4 april - The First Omen

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof. Ze ontdekt een angstaanjagende samenzwering met het doel de geboorte van het vleesgeworden kwaad te bewerkstelligen.


18 april - Abigail

De jonge ballerina Abigail wordt door een groep personen ontvoerd en in een huis gevangen gehouden. Het meisje verbergt een gruwelijk geheim. Als vampier zijn haar ontvoerders misschien niet opgewassen en moeten ze zelf vechten voor hun leven.