Movie Club

Zot van cinema? Join the club!
Kinepolis Movie Club, dé formule voor wie maar geen genoeg krijgt van film

Je wishlist met films die je absoluut op groot scherm wilt zien, groeit elke week weer aan? 
Je filmhartje gaat sneller slaan zodra je in de knusse zetel van een bioscoopzaal zit?
Bij ‘doof de lichten’ voel jij je echt tot leven komen?
Geen twijfel mogelijk: jij bent zot van cinema. 

De Kinepolis Movie Club is er voor jou. 
Een unieke formule voor alle cinemaholics.

WORD LID

Word vandaag nog lid en geniet van deze voordelen:

JE BETAALT SLECHTS € 10,35 PER FILMTICKET
 
Voor een vast bedrag van € 10,35* per maand ontvang je meteen je eerste filmticket. Dat tarief komt overeen met een korting van 25%** op het standaardtarief (opgelet: korting niet van toepassing op supplementen en evenementen).
 
Ga je diezelfde maand nog een keer naar de cinema? Of zelfs twee, drie of tien keer? Je betaalt telkens datzelfde voordeeltarief. En dat geldt ook voor je +1. Een drukke maand? Je bent op vakantie en kan niet naar de cinema? Je filmticket neem je gewoon mee naar de volgende maand voor dubbel filmplezier.
 
* Onderhevig aan wijzigingen wanneer ook het standaardtarief wijzigt. Als lid word je één maand voordat een prijswijziging van kracht wordt verwittigd via e-mail en/of e-newsletter.
** Voor Kinepolis Hasselt, Kinepolis Rocourt en Kinepolis Palace komt het nieuwe tarief van 10,35 EUR overeen met een korting van respectievelijk 23.5% (Kinepolis Hasselt), 24.5% (Kinepolis Rocourt) en 4% (Kinepolis Palace) op het standaardtarief 
*** Het lidmaatschap geldt voor minimum 6 maanden. De tickets zijn 6 maanden geldig. Deze promotie is niet cumuleerbaar. De supplementen (Cosy seats, Laser Ultra, IMAX, 4DX, 3D, Screen X, etc) vallen niet onder deze promotie. 

JE GENIET VAN 10% KORTING OP AL JE FOOD & DRINKS
Wie cinema zegt, zegt filmsnacks. Met 10% korting op je food & drinks in onze shop, maak je van elk filmbezoek een ware cinemabeleving!
 

EXCLUSIEVE GOODIES EN AVANT-PREMIÈRES
Als lid van de Movie Club ontvang je gepersonaliseerde filminfo én trakteren we je op ‘members only’-goodies, unieke events en exclusieve (avant-)premières.