Movie Classics

Herbeleef de magie van cinema met de Movie Classics! Een onvergetelijke line-up van iconische films die een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten in de filmgeschiedenis.

Deze klassiekers zijn niet alleen bedoeld om te worden bekeken - ze zijn bedoeld om te worden ervaren. En er is geen betere manier om ze te ervaren dan op het grote scherm,  elke emotie beleef je intenser en elk moment wordt groter dan het leven zelf.

Dus verzamel je vrienden en familie, pak je popcorn en maak je klaar om de magie van film opnieuw te ontdekken met onze Movie Classics. Omdat sommige films gewoon te episch zijn om te worden beperkt tot een klein scherm - ze horen thuis op het grote scherm.

Tarief: €13,80 (inclusief lekkere classic popcorn een classic flesje Coke original taste) (exl. supplementen)

Programma

Jurassic Park - donderdag 14/3 & zaterdag 16/3 - EXTRA vertoning in 4DX op 17/3 om 17u00. 
Titanic - donderdag 18/4 & zaterdag 20/4
E.T. - donderdag 16/5 & zaterdag 18/5
Saving Private Ryan - donderdag 6/6 & zaterdag 8/6

Jurassic Park (1993)

Regisseur: Steven Spielberg
Cast: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum

Wetenschappers slagen er in om dinosauriërs te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. De ondernemende miljonair John Hammond wil de gekloonde dino's aan het publiek laten zien en bouwt daarvoor een gigantisch thema-park. Een paar gelukkigen zijn die eersten die het park mogen bezoeken. Bij de eerste de beste onweersbui valt echter de elektriciteit uit in het park en slagen een aantal gevaarlijke dinosaurussen erin om uit hun verblijven te ontsnappen.

Donderdag 14/3 om 19u45
Zaterdag 16/3 om 16u45
Zondag 17/3 om 16u45 (EXTRA vertoning in 4DX)

 

TITANIC (1997)


Regisseurs: James Cameron
Acteurs: Leonardo DiCpario, Kate Winslet

Engeland, 1912. Aan boord van de Titanic, het grootste passagiersschip ter wereld, wordt een jonge vrouw uit hoge sociale klasse verliefd op een straatarme kunstenaar. Na een dramatische gebeurtenis, begint voor beiden een liefdesverhaal over klassengrenzen heen. Maar hun liefde is noodlottig: op een nacht komt de Titanic in aanvaring met een enorme ijsberg.

Donderdag 18/4 om 19u45
Zaterdag 20/4 om 16u45E.T. (1982)


Regisseurs: Steven Spielberg
Acteurs: Drew Barrymore, Henry Thomas

De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een bosrijke buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott en het wezentje schrikken zich eerst te pletter, maar sluiten dan vriendschap. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten. Ook Elliott voelt zich niet lekker. 

Donderdag 16/5 om 19u45
Zaterdag 18/5 om 16u45


SAVING PRIVATE RYAN (1998)


Regisseurs: Tom Hanks, Steven Spielberg
Acteurs: Tom Hanks, Matt Damon

"The mission is a man." Tijdens de invasie van de Geallieerden in Normandië sterven twee broers. Een derde broer sterft gelijktijdig in Nieuw Guinea, bij het vechten tegen de Japanners. Als bekend wordt dat een vierde broer vermist is geraakt op het Franse platteland, wordt een missie gestart om hem veilig thuis te krijgen.

Donderdag 6/6 om 19u45
Zaterdag 8/6 om 16u45


Programma Movie Classics