IMAX

ENKEL IN KINEPOLIS ANTWERPEN EN BRUSSEL
 
Krachtiger. Performanter. Vernieuwender. Intenser. Innovatie, volledig ten dienste van jouw filmbeleving. Onze IMAX zaal dompelt je onder in een volledig nieuwe wereld. Beleef de IMAX®-ervaring. Dankzij onze kennis van de geometrie van zalen komt de magie tot leven zodra het licht wordt gedoofd. Een spectaculaire ontploffing. Zacht gefluister in je oor. Het is niet langer alleen je oor maar je hele lichaam dat zelfs het zachtste geruis ervaart. Dankzij de uiterste precisie van ons ingebouwde audiosysteem en de perfecte oriëntatie van de luidsprekers  hoort u niet alleen een speld vallen, maar weet u ook precies waar ze is terechtgekomen. De IMAX-technologie verbetert de weergave van de geluidsband in elke noot, tot het zachtste geschuifel van schoenen op de grond. De originele klankband van elke film wordt volledig geremixt onder toezicht van de regisseur. Deze klank, die bijzonder helder en zuiver is, wordt vervolgens in een op maat ontworpen zaal verspreid voor een optimale filmbeleving.
Zet je eigen 3D bril op - Enkel in Kinepolis Antwerpen
 
Je hebt natuurlijk een 3D bril nodig als je naar een film komt kijken in IMAX 3D. Onze Kinepolis 3D brillen zijn superlicht met een geweldig ontwerp en zitten echt comfortabel (en ja - ze passen gemakkelijk over een bril op sterkte). Ze bestaan zelfs in twee soorten: één voor volwassenen en één voor kinderen.
 
Wanneer je je tickets koopt, moet je jouw 3D bril apart aanschaffen omdat deze niet bij het ticket wordt geleverd. De bril kost slechts € 1,75 en je kunt je 3D bril de volgende keer gewoon opnieuw gebruiken (dit bespaart geld en is beter voor het milieu). LET OP: deze speciale IMAX brillen zijn niet compatibel met gewone voorstellingen in 3D. Als de glazen bekrast of verkleurd raken, raden we aan om een nieuwe bril te kopen.

OPGELET: Niet iedere film in IMAX speelt ook in 3D. Dit kan je per film checken bij de aankoop van je tickets.

Onze IMAX-programmatie: