4DX

4DX: een revolutionaire cinematografische technologie die alle zintuigen prikkelt. 

Ben je klaar voor de meest revolutionaire cinema-ervaring ooit? Dankzij een spectaculaire mix van realistische en synchrone bewegingseffecten en weersimulaties (zoals water-, wind-, licht- en misteffecten) biedt 4DX je de meest revolutionaire cinema-ervaring ooit. Een unieke ervaring die je enkel in Kinepolis Brussel, Antwerpen, Hasselt, Luik én nu ook Gent kan beleven. Onze 4DX-zalen zijn uitgerust met vooruitstrevende technologie die je helemaal in de film zuigt. Race mee in de achtervolging, drijf op de oceaan, voel de wind in je haar en ruik de bloemen in het veld. 

Nu in 4DX

Hoe werkt het? 

De 4DX-stoelen beschikken over een speciale motor die je stoel heel precies laat bewegen in functie van wat je op het scherm ziet en beleeft. Je filmervaring wordt versterkt door niet minder dan 20 adembenemende realistische effecten waaronder rollen, zwaaien en draaien, opveren, trillen, wind, water, regen, geuren, warme lucht, sneeuw, bliksem en mist. Ongeacht het genre van de film - actie, animatie, horror, fantasy - zorgt de technologie voor een perfect synchroon verloop van de 4D-effecten met de filmscenes.

 

4DX - Richtlijnen

Voor een veilige en aangename filmervaring in onze nieuwe 4DX-zalen vragen we jullie aandacht deze video te bekijken. Goed om weten: warme dranken, nacho's met warme sauzen en drinkbekers zijn niet toegelaten in onze 4DX zalen. Popcorn en sluitbare flesjes zijn wel toegelaten.

PDF-pictogram4dx_veiligheidsvoorschriften.pdf