Voordelen My Kinepolis

Voordelen My Kinepolis

Wil je dromen, huilen, lachen of liever huiveren bij jouw favoriete film?
Een My Kinepolis account stelt je films voor afgestemd op jouw voorkeuren. Bovendien geniet je heel wat exclusieve voordelen!

Voordeel #1
Zomaar een gratis filmticket voor je verjaardag!

Ben jij een echte filmliefhebber en heb je je account voor minstens 80% aangevuld? Heb je met je account in de 12 maanden voorafgaand aan je verjaardag een online ticket voor een voorstelling (film of evenement) in programmatie gekocht met het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is? Ben je daarnaast ingeschreven op en ontvang je onze My Kinepolis newsletter? Proficiat! Kom van je gratis filmticket genieten in jouw favoriete Kinepolis bioscoop op de dag van je verjaardag of de twee dagen daaropvolgend.

Voordeel #2 
Jouw persoonlijke kinepolis.be homepage

Jij vertelt ons van welke genres, acteurs, muziek... je houdt en wij zorgen voor een speciale film- en eventselectie op maat! Log in en ontdek dat de homepage zich aanpast aan jouw wensen en voorkeuren. Je vindt er de films, trailers en events terug die je ongetwijfeld kan smaken. (Je kan hetzelfde trucje trouwens toepassen op onze mobile apps)

Voordeel #3
Films die ik heb gezien 

Ga jij zo vaak naar de bioscoop dat je haast niet meer weet welke films je wel en niet gezien hebt? Of vind je het gewoon leuk om alle films die je al zag eens op een rijtje te zien staan? In je My Kinepolis account kan je vanaf nu je eigen filmgeschiedenis bekijken, aanvullen én bewonderen. Films waarvoor je online een ticket kocht worden zelfs automatisch toegevoegd. 

Voordeel #4
Check je Movie Card en Family Card saldo

Kocht je een Movie Card of Family Card, maar weet je niet meer hoelang je er nog van kan genieten? Meld je dan snel aan met je My Kinepolis account en ontdek meteen hoeveel zitjes je kaart nog te bieden heeft en tot wanneer ze geldig blijft.  Heb je een voordeelkaart? 

Voordeel #5
Get notified!

Blijf steeds ingelogd op onze website, want we laten je via korte meldingen weten wat nieuw is en wat je absoluut niet mag missen! Heeft je favoriete acteur een nieuwe film? Dan ben jij als allereerste op de hoogte door de korte alert op de website of een kort mailtje in je inbox! 

Voordeel #6
Overzicht van je tickets

Kocht jij je tickets op voorhand online? Je hoeft geen schrik te hebben dat je online ticket of bon voor een actie of promotie verdwijnt uit je inbox of in een foute map belandt, want je kan het altijd raadplegen in je My Kinepolis account en daar opnieuw printen. Ook de online tickets van voorstellingen tot 3 maanden in het verleden kan je nog raadplegen en printen! 

Voordeel #7
Films die ik wil zien

Stel je persoonlijke verlanglijstje samen van films en evenementen die je wil zien. Op onze website en in onze newsletters kan je aangeven welke films je wil toevoegen aan het lijstje van "Films die ik wil zien" of je kan via je My Kinepolis account manueel films opzoeken en ze aan je lijstje toevoegen. We laten je zelfs via je My Kinepolis newsletter (top 5) weten vanaf wanneer je deze in onze zalen kan ontdekken. 

Schrijf je meteen ook in op onze My Kinepolis newsletter en geniet van nog meer voordelen!

Voordeel #8 
Newsletters op maat

De My Kinepolis newsletter bezorgt je niet alleen een gratis filmticket voor je verjaardag (klik hier voor de voorwaarden), je krijgt daar bovenop elke week een selectie aan filmnieuws afgestemd op jouw voorkeuren. We bezorgen je een overzicht van de nieuwste filmreleases, je persoonlijke film top 5 én de events en wedstrijden die je niet zal willen missen.

Voordeel #9
Straffe wedstrijden

Kinepolis organiseert tal van wedstrijden waaraan je kan deelnemen, sommige exclusief voor onze My Kinepolis die hun profiel hebben aangevuld tot minstens 80% én zijn ingeschreven op de newsletter!

Voordeel #10
Jouw persoonlijke film top 5

Op basis van de voorkeuren die jij ons vertelt in je profiel, kijken wij wat er speelt in jouw Kinepolis bioscoop. Hoe meer je ons vertelt, hoe beter we je kunnen begeleiden in je filmkeuze. Brengt je favoriete acteur of regisseur een nieuwe film op groot scherm? Je hoeft hem niet meer te missen, want wij brengen je op de hoogte via een top in je My Kinepolis newsletter en ordenen alvast de films op je homepage naar jouw voorkeuren! Je kan je film top ook altijd terugvinden in je profiel. Klopt je rangschikking helemaal niet? Pas dan zeker je profiel aan voor een betere selectie.

Voordeel #11
Acties en promoties

Wees echt als allereerste op de hoogte van kortingsacties, speciale actiedagen, extra's die je kan verkrijgen bij je aankoop of niet te missen promoties in onze shops.  

Voordeel #12
Nieuwe releases

Vanaf wanneer was die ene film weer te zien waarvan je laatst de trailer zag? Door je in te schrijven op de wekelijkse My Kinepolis newsletter krijg je de nieuwe films elke week netjes in je mailbox gedropt. Bij een bezoekje aan onze site maken we je meteen duidelijk via je meldingen (My Kine Voordeel #6) waar je de laatste nieuwe films in jouw bioscoop kan terugvinden. Wist je dat je onze meldingen ook via mail kan ontvangen?

Voordeel #13
Nog vlotter je online tickets aankopen

Dankzij je My Kinepolis account kan je nog sneller tickets online aankopen. Als je bent ingelogd, vullen wij de basisgegevens die we van je kennen (naam, voornaam, e-mail adres) alvast voor je in bij je ticketaankoop. Want geef toe, als je eindelijk tickets kan aankopen voor jouw film van het jaar, dan wil je écht wel je favoriete plaatsjes!

Voordeel #14 
Exclusieve voorverkoop voor de grootste filmreleases

 Jij krijgt van ons écht als allereerste de kans om de meest gegeerde tickets te bemachtigen voor de grootste films van het jaar!
Als je bent ingeschreven op de My Kinepolis newsletter én je profiel is minstens 80% volledig, gaat de voorverkoop voor de grote releases voor jou soms vroeger open. We mailen je van zodra je je tickets kan bemachtigen zodat je zeker je favoriete zitje in de wacht kan slepen.

Het is gratis en met één klik ben je er weer uit.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in op onze newsletter of Update snel je account.

Extra hulp nodig? Bekijk hier dan hoe je een My Kinepolis account aanmaakt.

Nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.