Gratis naar de film voor je verjaardag

Kinepolis trakteert je graag op een gratis filmticket voor je verjaardag! Heb jij een 'My Kinepolis' account die voor minstens 80% volledig is, ben je ingeschreven tot en ontvang je de My Kinepolis newsletter, en heb je met je account in de 12 maanden voorafgaand aan je verjaardag een online ticket voor een voorstelling (film of evenement) in programmatie gekocht met het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is, dan mag jij gratis naar de film op de dag van je verjaardag zelf of de twee dagen daaropvolgend. De voorwaarden vind je hieronder.

Wie kan genieten van dit verjaardagsaanbod?

Iedereen die een "My Kinepolis" account heeft op kinepolis.be, een profiel dat voor minstens 80% volledig is, ingeschreven is op de "My Kinepolis" newsletter en deze ontvangt en met zijn account in de 12 maanden voorafgaand aan hun verjaardag een online ticket voor een voorstelling (film of evenement) in programmatie gekocht heeft. Meer weten over een My Kinepolis account en je account aanmaken of vervolledigen kan je op http://kinepolis.be/mykinepolis. Meer informatie over hoe het aanmaken van een My Kinepolis account in zijn werk gaat vind je hier. Bij het vervolledigen van je profiel kan je bovenaan de webpagina zien voor hoeveel procent je profiel is vervolledigd.

Let op: je inschrijving is persoonlijk. Je kan niet meerdere personen met 1 e-mail adres inschrijven. Iedereen die een gratis ticket wil krijgen voor zijn verjaardag moet apart een account aanmaken met een eigen e-mail adres. Het invullen van de geboortedatum van minderjarige kinderen bij je persoonlijke gegevens houdt niet in dat zij automatisch een verjaardagsticket zullen ontvangen. Kinderen moeten met een eigen e-mailadres een My Kinepolis account aanmaken om te genieten van het verjaardagsaanbod. 

Indien je minderjarig bent, vraag dan advies aan je ouders voor je een account aanmaakt. Indien je jonger bent dan twaalf, vraag dan aan je ouders om je in te schrijven of je gegevens aan te vullen.

Je gegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met ons privacy beleid.

Wanneer kan je genieten van dit verjaardagsaanbod?

Wanneer je op een correcte manier deelneemt zal je kort voor je verjaardag een webpagina met barcode kunnen raadplegen en afdrukken via je My Kinepolis profiel, die je kan omruilen voor één gratis ticket op je daarop volgende verjaardag of de twee dagen daaropvolgend.  

Voorbeeld 1:
Je bent jarig op 25 mei en je account is correct vervolledigd op 20 mei: je kan via deze pagina jouw barcode raadplegen en afdrukken die je op 25,26 of 27 mei kan inruilen tegen een gratis filmticket.

Voorbeeld 2:
Je bent jarig op 25 mei en je account is correct vervolledigd op 25 mei: je kan via deze pagina jouw barcode raadplegen en afdrukken die je de dag zelf of de twee dagen daaropvolgend kan inruilen tegen een gratis filmticket. Let op: indien je op de dag van je verjaardag je profiel vervolledigt en diezelfde dag nog je ticket wil ontvangen, zorg er dan voor dat je profiel volledig is voor de middag. De toekenning van je barcode gebeurt enkele uren nadat je profiel voldoende is vervolledigd. Zonder de barcode kan je géén gratis ticket krijgen voor je verjaardag. We raden je dan ook aan om eerder je profiel te vervolledigen zodat je zeker op tijd je barcode kan raadplegen of we je op tijd kunnen helpen indien deze niet zichtbaar is.

Voorbeeld 3:
Je bent jarig op 25 mei en je account is correct vervolledigd op 26 mei: je kan het jaar nadien rond 18 mei via deze pagina jouw barcode raadplegen en afdrukken die je de week daarna op je verjaardag de twee dagen daaropvolgend kan inruilen tegen een gratis filmticket.

Hoe kan je genieten van dit verjaardagsaanbod?

Om je gratis verjaardagsticket in de wacht te slepen, hoef je je slechts in te schrijven via deze link en te zorgen dat je profiel voor minstens 80 % volledig is. Vergeet ook niet aan te geven dat je de nieuwsbrief wil ontvangen om van alle My Kinepolis voordelen te kunnen genieten. Daarnaast moet je via dit account ook in de 12 maanden voorafgaand aan je verjaardag een online ticket voor een voorstelling (film of evenement) in programmatie gekocht hebben. Let op: deze actie is niet cumuleerbaar, je kan slechts 1 ticket ontvangen voor je verjaardag, ongeacht of je ook in een andere gelijkaardige actie bent ingeschreven. 

1. Vervolledig je profiel na in te loggen. Bovenaan zie je hoe ver je bent gevorderd, je profiel moet minstens 80% volledig zijn om te kunnen genieten van dit voordeel. Vergeet ook niet aan te geven dat je de newsletter wil ontvangen. Heb je al een My Kinepolis account? Log dan in via deze link en zorg dat je profiel voor minstens 80% volledig is.

2. Na inschrijving is de pagina met je af te drukken barcode enkele dagen voor je jarig bent raadpleegbaar via jouw My Kinepolis profiel of via: https://kinepolis.be/nl/verjaardagsticket

3. Op je verjaardag of de twee dagen daaropvolgend, breng je de barcode (afgedrukt of via je telefoon), samen met je identiteitskaart mee en toon je deze aan de kassa van jouw Kinepolis bioscoop. Je kan deze op dat moment inruilen tegen een ticket dat op de dag van je verjaardag of de twee dagen daaropvolgend geldig is. Let op: om fraude te voorkomen is het niet mogelijk je barcode online in te ruilen tegen een geldig filmticket. Hiervoor moet je langs de kassa passeren zodat we de geboortedata op je webpagina en je identiteitskaart kunnen controleren.

De af te drukken pagina bevat een unieke code en is geldig voor 1 gratis ticket voor een film naar keuze, volgens beschikbaarheid. Je ticket is dus niet geldig voor speciale events zoals Opera in de Cinema, avant-premières, concerten, ... De barcode kan enkel ingeruild worden voor een toegangsticket aan de bemande kassa’s van een Kinepolis bioscoop in België. Je barcode kan niet online worden ingeruild tegen een gratis ticket.

4. Kies je film* en geniet van de voorstelling!

*Gratis ticket geldig voor een film in programmatie. Niet geldig voor events.

Wat als je je ticket niet hebt ontvangen?

Surf naar https://kinepolis.be/nl/verjaardagsticket en druk deze pagina met barcode af.

Indien hier geen barcode zichtbaar is zal je een melding te zien krijgen waarom je ticket niet raadpleegbaar is en wat je moet doen om toch nog een gratis ticket te ontvangen. Controleer zeker of al jouw profielgegevens zoals geboortedatum correct zijn ingevuld.