Ik heb gehoord dat je een gratis verjaardagsticket krijgt als je een profiel aanmaakt op kinepolis.be. Hoe zorg ik ervoor dat ik ook een ticket krijg?

FAQ >> Verjaardagsactie My Kinepolis >> Huidige pagina

Iedereen die een My Kinepolis profiel heeft op kinepolis.be, een profiel heeft dat voor minstens 80% volledig is, ingeschreven is op de My Kinepolis nieuwsbrief en de afgelopen 12 maanden een online ticket gekocht heeft met zijn account voor een voorstelling (film of evenement) in programmatie, heeft recht op een gratis verjaardagsticket voor zijn/haar verjaardag.

Meer weten over een My Kinepolis profiel en je profiel aanmaken of vervolledigen kan je via deze link. Bij het vervolledigen van je profiel kan je bovenaan de webpagina zien voor hoeveel procent je profiel is vervolledigd.

Let op: je inschrijving is persoonlijk. Je kan niet meerdere personen met 1 e-mailadres inschrijven. Iedereen die een gratis ticket wilt krijgen voor zijn verjaardag moet apart een account aanmaken met een eigen e-mailadres. Het invullen van de geboortedatum van minderjarige kinderen bij je persoonlijke gegevens houdt niet in dat zij automatisch een verjaardagsticket zullen ontvangen. Kinderen moeten met een eigen e-mailadres een My Kinepolis profiel aanmaken om te genieten van het verjaardagsaanbod.
Indien je minderjarig bent, vraag dan advies aan je ouders voor je een profiel aanmaakt.
Je gegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met ons privacy beleid.
Meer informatie over de verjaardagsactie en de voorwaarden, vind je hier.