Hoe kan ik genieten van dit verjaardagsaanbod?

FAQ >> Verjaardagsactie My Kinepolis >> Huidige pagina

Om je gratis verjaardagsticket in de wacht te slepen, moet je je inschrijven via deze link , zorgen dat je profiel voor minstens 80% volledig is en zien dat je met je account in de 12 maanden voorafgaand aan je verjaardag een online ticket gekocht hebt voor een voorstelling (film of evenement) in programmatie met het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is. Vergeet ook niet aan te geven dat je de nieuwsbrief wil ontvangen om van alle My Kinepolis voordelen te kunnen genieten.

Let op: deze actie is niet cumuleerbaar, je kan slechts 1 ticket ontvangen voor je verjaardag, ongeacht of je ook in een andere gelijkaardige actie bent ingeschreven. 

1. Vervolledig je profiel na in te loggen. Bovenaan zie je hoe ver je bent gevorderd, je profiel moet minstens 80% volledig zijn om te kunnen genieten van dit voordeel. Vergeet ook niet aan te geven dat je de newsletter wil ontvangen. Heb je al een My Kinepolis profiel? Log dan in via deze link en zorg dat je profiel voor minstens 80% volledig is.

2. Na inschrijving is de pagina met je af te drukken barcode 7 dagen voor je verjaardag raadpleegbaar via jouw My Kinepolis profiel met unieke barcode dien je af te drukken en hiermee kan je gratis naar de film kan op de dag van je verjaardag of één van de twee dagen erna.

3. Op je verjaardag of één van de twee dagen erna, breng je de afgedrukte pagina met barcode, samen met je identiteitskaart mee en toon je deze aan de kassa van jouw Kinepolis bioscoop. Je kan deze op dat moment inruilen tegen een ticket dat op de dag van je verjaardag of één van de twee dagen erna geldig is.

Let op: om fraude te voorkomen is het niet mogelijk je barcode online in te ruilen tegen een geldig filmticket. Hiervoor moet je langs de kassa passeren zodat we de geboortedata op je e-mail en je identiteitskaart kunnen controleren.

De af te drukken pagina bevat een unieke code en is geldig voor 1 gratis ticket voor een film naar keuze, volgens beschikbaarheid. Je ticket is dus niet geldig voor speciale events zoals Ladies at The Movies, Opera in de Cinema, avant-premières, concerten, ... De barcode kan enkel ingeruild worden voor een toegangsticket aan de bemande kassa’s van een Kinepolis bioscoop in België. Je barcode kan niet online worden ingeruild tegen een gratis ticket. Je ticket is wel geldig voor alle filmversies (alle verschillende technologieën, 2D, 3D, Laser Ultra, 4DX, IMAX, cosy seating, etc).

4. Kies je film* en geniet van de voorstelling!

*Gratis ticket geldig voor een film in programmatie. Niet geldig voor events.