Waarom kan ik niet elke film in mijn Kinepolis bioscoop zien?

  • Bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 26/10/2020 en 30/01/2022 blijven geldig t.e.m. 31/01/2022. Deze verlenging gebeurt automatisch, je hoeft hier niets voor te doen. Opgelet, vervaldatum = uiterste datum voorstelling film.

    Is jouw bioscoopvoucher langer geldig? Dan blijft de vermelde geldigheidsdatum van toepassing.

    Voor vragen over de geldigheid van bioscoopvouchers aangekocht of ontvangen via een derde partij (zoals Proximus, Social Deal, Bongo, Dreamland, Veepee, Merits & Benefits,...

FAQ >> Programmatie en filmaanbod >> Huidige pagina

De programmatie in de verschillende Kinepolis bioscopen hangt af van een aantal factoren en gebeurt in overleg tussen Kinepolis, de filmverdeler en de lokale bioscoopverantwoordelijke. In een kleinere Kinepolis bioscoop spelen bijvoorbeeld minder films dan in een bioscoop met veel zalen.
Ook het aantal kopijen van een film dat door de filmdistributeur ter beschikking wordt gesteld, bepaalt in hoeveel bioscopen die film wordt gespeeld. Ten slotte hangt de beslissing of een film ergens vertoond wordt of niet ook af van de ingeschatte belangstelling van het plaatselijke Kinepolis publiek. Nadat een film in een bioscoop werd uitgebracht, wordt wekelijks aan de hand van de interesse van het publiek geëvalueerd of hij nog langer zal vertoond worden en in welke zalen.