Waar kan ik iets melden omtrent security en/of privacy fouten op de website en apps?

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

FAQ >> Website en apps algemeen >> Huidige pagina

Ben jij een ethical hacker dan ben je hier alvast aan het juiste adres. Bij Kinepolis vinden we het zeer belangrijk om jou de beste bioscoopervaring te geven, niet alleen in onze bioscopen maar ook in alle andere Kinepolis kanalen (zoals onze website).
Heb je een opmerking of suggestie omtrent security en/of privacy fouten die je gevonden hebt op een van onze websites?
Dan kan je deze hier bij ons melden. We werken hiervoor samen met een officiële partner van Kinepolis namelijk Intigriti, een gespecialiseerd platform.
Als je een probleem wilt melden of je wilt meer informatie over dit programma kan je zeker een kijkje nemen op onderstaande link:
https://www.intigriti.com/programs/kinepolis/website/detail
Als je een probleem vaststelt en registreert op deze site dan nemen we zeker contact met je op en wie weet beland je wel op de “Wall of Fame” van Kinepolis. Alvast bedankt!