Waarom kan de geldigheidsduur van mijn bioscoopvoucher of voordeelkaart niet verlengd worden?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

Kinepolis biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid bioscoopvouchers aan te kopen. Hieraan zijn een aantal verkoopsvoorwaarden verbonden, waaronder een geldigheidsduur.

Kinepolis bioscoopvouchers zijn geldig vanaf hun aankoop tot en met de vervaldatum, voor een film naar keuze in één van de Belgische Kinepolis bioscopen. De vervaldatum wordt door ons verkoopsysteem strikt geïnterpreteerd en kan helaas niet aangepast worden. De vervaldatum staat bovendien ook duidelijk aangegeven op de bioscoopcheque zelf, zodat je niet voor verrassingen kan komen te staan.

Ook de Movie Card en Family Card kunnen aangekocht worden aan gunstige voorwaarden. Hieraan zijn eveneens een aantal verkoopsvoorwaarden verbonden, waaronder een geldigheidsduur. Indien je een My Kinepolis profiel hebt kan je hierop inloggen op kinepolis.be en het saldo en geldigheidsduur van je voordeelkaart controleren.

Meer info over de Movie Card of Family Card