Waarom moet ik een supplement betalen voor sommige technologieën of extra's?

De innovatieve 3D technologie brengt heel wat extra kosten mee voor een bioscoopuitbater. Vandaar dat een ticket voor een 3D film meer kost dan een gewoon filmticket. Ook voor houders van een Movie Card, Family Card of bioscoopvoucher kost een ticket voor een 3D film meer dan voor een andere film. In principe heeft de bezoeker steeds de keuze tussen een gewone of een 3D voorstelling en bijgevolg ook tussen een gewoon ticket of een ticket met supplement.

Met Laser ULTRA investeert Kinepolis in de combinatie van twee revolutionaire technologieën: Barco's laserprojector met een uitzonderlijke lichtsterkte en het immersieve geluidssysteem van Dolby Atmos voor multidimensionale klank. Dankzij de combinatie van deze twee technologieën lijkt alles nog echter en worden bezoekers ondergedompeld in een ongeëvenaarde filmbeleving.

Voor films die 2u10min of langer duren wordt een supplement aangerekend. Lange films hebben een impact op de programmatie en personeelsplanning. Voor langer filmplezier betaalt u daarom een extra bijdrage.

De technologie om de overige belevingen mogelijk te maken heeft een prijs en daarom wordt een stukje van die investering doorgerekend aan de bezoeker. Ook hier heeft de bezoeker steeds de keuze tussen een gewone film en de voorstelling in een van de andere technologieën.