Waar en hoe kan ik mijn gegevens verwijderen?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

Als je een My Kinepolis account hebt, kan je vanuit dat account (je moet ingelogd zijn) je gegevens (geheel of gedeeltelijk) verwijderen. Let op: als je een product van Kinepolis hebt dat een contract impliceert, zal je je gegevens niet kunnen verwijderen zonder eerst dat contract te beëindigen. (Zie daarvoor de voorwaarden van het betreffende product).
Heb je geen My Kinepolis account, dan kan je je e-mailadres invullen in een online formulier via https://kinepolis.be/nl/mijn-gegevens-beheren. Er wordt dan een e-mail gestuurd naar dat adres met daarin een link naar alle gegevens die voor dat e-mailadres bij Kinepolis bekend zijn. Vanop die pagina zal je je gegevens dan (geheel of gedeeltelijk) kunnen verwijderen.