Welke 3D bril kan ik bij Kinepolis gebruiken?

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

FAQ >> Technologie >> Huidige pagina

Met een passieve 3D bril kan je bij Kinepolis naar een RealD 3D film kijken, ook als de film in Laser ULTRA 3D vertoond wordt.

Tijdens je online ticketaankoop, aan de automatische kassa’s en aan de bemande kassa’s van iedere Kinepolis bioscoop kan je een 3D bril aanschaffen. Deze bril kan je vervolgens voor iedere vertoning in RealD 3D opnieuw gebruiken. We raden aan om enkel een RealD 3D bril te gebruiken.

Opgelet: voor vertoningen in IMAX 3D in Kinepolis Brussel hoef je geen 3D bril aan te kopen. Voor deze vertoningen ontvang je een ander soort 3D bril die je na de vertoning opnieuw moet afgeven Voor Kinepolis IMAX 3D voorstellingen in Kinepolis Antwerpen zal je wél eenmalig je speciale IMAX 3D bril moeten kopen.