Welke 3D bril kan ik bij Kinepolis gebruiken?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Technologie >> Huidige pagina

Met een passieve 3D bril kan je bij Kinepolis naar een RealD 3D film kijken, ook als de film in Laser ULTRA 3D vertoond wordt.

Tijdens je online ticketaankoop, aan de automatische kassa’s en aan de bemande kassa’s van iedere Kinepolis bioscoop kan je een 3D bril aanschaffen. Deze bril kan je vervolgens voor iedere vertoning in RealD 3D opnieuw gebruiken. We raden aan om enkel een RealD 3D bril te gebruiken.

Opgelet: voor vertoningen in IMAX 3D in Kinepolis Brussel hoef je geen 3D bril aan te kopen. Voor deze vertoningen ontvang je een ander soort 3D bril die je na de vertoning opnieuw moet afgeven Voor Kinepolis IMAX 3D voorstellingen in Kinepolis Antwerpen zal je wél eenmalig je speciale IMAX 3D bril moeten kopen.