Waarom moet ik een 3D bril aankopen?

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

FAQ >> Technologie >> Huidige pagina

Kinepolis investeert in de nieuwste technologieën en zal daarom vanaf februari 2019 met een nieuw, verbeterd 3D systeem werken. Bij de nieuwe RealD 3D technologie horen ook andere 3D brillen. Het vroegere systeem met 3D brillen in bruikleen verdwijnt (behalve voor IMAX 3D in Kinepolis Brussel) en je zal een eigen 3D bril moeten aanschaffen, die je daarna kan bijhouden en opnieuw gebruiken.

Tijdens je online ticketaankoop, aan de automatische kassa’s en aan de bemande kassa’s van iedere Kinepolis bioscoop kan je een 3D bril aanschaffen. Deze bril kan je vervolgens voor iedere vertoning in RealD 3D opnieuw gebruiken. LET OP: speciale IMAX 3D brillen zijn niet compatibel met gewone voorstellingen in RealD 3D.