Waarom moet ik een 3D bril aankopen?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Technologie >> Huidige pagina

Kinepolis investeert in de nieuwste technologieën en zal daarom vanaf februari 2019 met een nieuw, verbeterd 3D systeem werken. Bij de nieuwe RealD 3D technologie horen ook andere 3D brillen. Het vroegere systeem met 3D brillen in bruikleen verdwijnt (behalve voor IMAX 3D in Kinepolis Brussel) en je zal een eigen 3D bril moeten aanschaffen, die je daarna kan bijhouden en opnieuw gebruiken.

Tijdens je online ticketaankoop, aan de automatische kassa’s en aan de bemande kassa’s van iedere Kinepolis bioscoop kan je een 3D bril aanschaffen. Deze bril kan je vervolgens voor iedere vertoning in RealD 3D opnieuw gebruiken. LET OP: speciale IMAX 3D brillen zijn niet compatibel met gewone voorstellingen in RealD 3D.