Kan ik iets drinken of eten in mijn Kinepolis bioscoop?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Snacks & drinks >> Huidige pagina

Iedere Kinepolis bioscoop beschikt over één of meerdere shops met een uitgebreid aanbod aan drankjes en versnaperingen. Naast popcorn, chips en frisdranken zijn er ook gezonde snacks te verkrijgen. Uit hygiënische- en veiligheidsoverwegingen is het bezoekers niet toegelaten om eigen voeding en drank mee te brengen tijdens een filmbezoek.
In of rond de meeste van onze bioscopen zijn verschillende restaurants en bars terug te vinden die door externe partijen uitgebaat worden. Deze vind je op kinepolis.be terug door onder "Bioscopen" jouw Kinepolis bioscoop te kiezen en vervolgens door te klikken op "In de nabijheid".
In Kinepolis Antwerpen kan je genieten van een heerlijk ontbijt voor de film in het Leonidas Chocolates Café.