Wat is een Kinepolis filmdoosje?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Over de Kinepolis webshop >> Huidige pagina

Een Kinepolis filmdoosje is de perfecte cadeautip. Een cadeau voor hem of voor haar, voor Valentijnsdag, Vaderdag of Moederdag, als kerstcadeau of als verjaardagsgeschenk: wie op zoek is naar een origineel geschenkidee maakt de juiste keuze met een filmdoosje van Kinepolis. Een uitstap naar de bioscoop is veel meer dan zomaar een geschenk. Door bioscoopvouchers cadeau te doen schenk je iemand een avond vol spanning, romantiek, avontuur en nog veel meer filmplezier. Een Kinepolis filmdoosje is hoe dan ook de ideale cadeautip voor elke gelegenheid - met warmte gegeven en bij iedereen graag gezien!

Je kan kiezen voor een doosje met enkel bioscoopvouchers of je kan ook voor een doosje kiezen met bioscoopvouchers én food & drink vouchers, voor de complete bioscoopervaring.