Wat is een Kinepolis filmdoosje?

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

FAQ >> Over de Kinepolis webshop >> Huidige pagina

Een Kinepolis filmdoosje is de perfecte cadeautip. Een cadeau voor hem of voor haar, voor Valentijnsdag, Vaderdag of Moederdag, als kerstcadeau of als verjaardagsgeschenk: wie op zoek is naar een origineel geschenkidee maakt de juiste keuze met een filmdoosje van Kinepolis. Een uitstap naar de bioscoop is veel meer dan zomaar een geschenk. Door bioscoopvouchers cadeau te doen schenk je iemand een avond vol spanning, romantiek, avontuur en nog veel meer filmplezier. Een Kinepolis filmdoosje is hoe dan ook de ideale cadeautip voor elke gelegenheid - met warmte gegeven en bij iedereen graag gezien!

Je kan kiezen voor een doosje met enkel bioscoopvouchers of je kan ook voor een doosje kiezen met bioscoopvouchers én food & drink vouchers, voor de complete bioscoopervaring.