Ik wil graag op de hoogte blijven van bepaalde events bij Kinepolis. Wat moet ik doen?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Nieuwsbrieven >> Huidige pagina

Door een My Kinepolis profiel aan te maken kan je ons laten weten in welke films en events jij geïnteresseerd bent. Op basis van wat je ons in je profiel vertelt, laten wij je weten welke events of filmreleases je absoluut niet mag missen.

Hou je van balletvoorstellingen of ben je een operafanaat? Laat het ons weten en schrijf je in op de My Kinepolis nieuwsbrief, je zal vanaf dat moment maandelijks ook de cultuurnieuwsbrief ontvangen met informatie over de eerstkomende cultuurvoorstellingen in jouw Kinepolis bioscoop.

Liever een familieuitstap naar de bioscoop of een event met enkel je maten of vriendinnen? We houden rekening met wat jij ons vertelt!

Maak snel je My Kinepolis profiel aan en ontdek alle voordelen!