Ik wil geen e-mails meer van Kinepolis ontvangen. Wat moet ik doen?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Nieuwsbrieven >> Huidige pagina

Als je wil uitschrijven van onze nieuwsbrieven, kan je onderaan onze e-mails steeds kiezen voor 'uitschrijven'. Hierdoor word je naar een lijst verwezen waarop je alle soorten e-mails terugvindt waarover we beschikken. Je bent niet automatisch op al deze nieuwsbrieven ingeschreven, maar je kan wel op die pagina gaan kiezen welke communicatie je al dan niet wil ontvangen.

Let op! Indien je uitschrijft op de My Kinepolis nieuwsbrief, heb je geen recht meer op alle voordelen die aan een profiel verbonden zijn, zoals je gratis ticket voor je verjaardag. Indien je op al onze communicatie uitschrijft, kunnen we je ook niet meer op de hoogte houden van kortingsacties of interessante releases.

Je wordt uitgeschreven van een nieuwsbrief met het e-mailadres waarop je op dat moment je e-mail hebt ontvangen. Als je ook nog met een ander e-mailadres bent ingeschreven, zal je nog steeds e-mails van ons blijven ontvangen tenzij je ook daarmee uitschrijft.