Wat is de leveringstermijn?

 • Heb je een ticket voor een filmvertoning (na 25/10/2020) tijdens de periode van onze sluiting gekocht? Je zal automatisch een terugbetaling ontvangen via de gebruikte betaalmethode. Indien je (deels) met bioscoopvouchers betaalde zal je nieuwe vouchers ontvangen per e-mail. Hou je mailbox goed in de gaten voor verdere informatie, controleer zeker ook jouw spam-inbox.

  Had je een ticket voor een filmvertoning tussen 13/03/2020 - 30/06/2020? Dan had je tot 31/05/2020 de kans om online een compensatie aan te vragen. Heb je het compensatieformulier niet op tijd ingevuld? Dan ontving je...

 • Bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 26/10/2020 en 30/03/2021, blijven voorlopig automatisch geldig t.e.m. 31/03/2021. Opgelet, vervaldatum = uiterste datum voorstelling film. Zodra een heropeningsdatum gekend is zal deze periode indien nodig verlengd worden.
   
  Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten met een vervaldatum tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, waren geldig t.e.m. 30/09/2020.

  Is je bioscoopvoucher langer geldig? Dan blijft de vermelde geldigheidsdatum van toepassing.

  Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of...

FAQ >> Levering >> Huidige pagina

De fysieke levering wordt verzorgd door PostNL. Op feest- en zondagen zijn er geen leveringen.

Bestel je voor 19u op een weekdag: je pakket wordt de volgende werkdag (incl. zaterdag) geleverd.
Bestel je na 19u op maandag - donderdag: je pakket wordt 2 werkdagen later (incl. zaterdag) geleverd.
Bestel je na 19u op vrijdag of tijdens het weekend: je pakket wordt op dinsdag geleverd.

Door uitzonderlijke omstandigheden (bv. slecht weer of enorme drukte) kan het zijn dat het niet lukt je bestelling binnen de op onze website aangegeven levertijd te bezorgen, dan brengen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Ben je niet thuis als de bezorger langskomt? Dan probeert deze je bestelling bij de buren af te geven of ontvang je jouw bestelling in de brievenbus. Lukt dit niet, dan ontvang je een bericht van aanbieding in de brievenbus. Op dat bericht vind je alle instructies om je pakket op een ander moment of andere plaats te laten leveren.

Digitale producten worden onmiddellijk of op de gekozen datum per e-mail verzonden.