Wat is de leveringstermijn?

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

FAQ >> Levering >> Huidige pagina

De fysieke levering wordt verzorgd door PostNL. Op feest- en zondagen zijn er geen leveringen.

Bestel je voor 19u op een weekdag: je pakket wordt de volgende werkdag (incl. zaterdag) geleverd.
Bestel je na 19u op maandag - donderdag: je pakket wordt 2 werkdagen later (incl. zaterdag) geleverd.
Bestel je na 19u op vrijdag of tijdens het weekend: je pakket wordt op dinsdag geleverd.

Door uitzonderlijke omstandigheden (bv. slecht weer of enorme drukte) kan het zijn dat het niet lukt je bestelling binnen de op onze website aangegeven levertijd te bezorgen, dan brengen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Ben je niet thuis als de bezorger langskomt? Dan probeert deze je bestelling bij de buren af te geven of ontvang je jouw bestelling in de brievenbus. Lukt dit niet, dan ontvang je een bericht van aanbieding in de brievenbus. Op dat bericht vind je alle instructies om je pakket op een ander moment of andere plaats te laten leveren.

Digitale producten worden onmiddellijk of op de gekozen datum per e-mail verzonden.