Kinepolis Live

Ontdek hypnose LIVE bij Kinepolis!

Vanaf 28/2 start Patrick Pickart, bekend van Belgium’s Got Talent, Tomtesterom, Lichaam van Coppens, Jonas & Van Geel, Gert Late Night, zijn tweede Hypnotour door Kinepolis. 
Neem deel aan een magische reis met verbazingwekkende momenten. Een originele en unieke show die zorgt voor ongelooflijke ervaringen in een sfeer van absolute onmogelijkheid. Waar is de grens tussen realiteit en verbeelding?


Deelname aan de show is volledig op vrijwillige basis. Op geen enkel moment zal er iemand belachelijk gemaakt worden. Er zijn GEEN connecties, GEEN acteurs, GEEN eerdere afspraken met wie dan ook, en die authenticiteit maakt van elke voorstelling iets enorm spannends. Geen twee shows zijn hetzelfde. Dit is een heel andere benadering om hypnose te laten zien met geweldige ervaringen. Elke minuut die je zult beleven, als toeschouwer of als vrijwilliger, zal voor altijd in je emotionele geheugen gegrift staan.
Tijdens deze show worden er sfeerfoto’s gemaakt, die daarna gebruikt worden op social media. Mocht je uit een foto verwijderd willen worden, dan kan u dit melden aan de receptie van Kinepolis.

Ticketprijs
* Normal: €14,95
* Kinepolis Student Card: €11,95

Aanvang show: 20u
Duur: 100min