Cinemust

CINEMUST is het nieuwe kwaliteitslabel van 20th Century Fox in samenwerking met Kinepolis. Wij hebben voor jullie enkele fantastische films uitgekozen die elk uniek zijn op hun manier.

Naast een cinematografische beleving, maak je door het bekijken van deze films bovendien kans op mooie prijzen

Laat je verleiden door Jennifer Lawrence en Matthias Schoenaerts in de bloedstollende thriller Red Sparrow en maak kans op een VIP-trip naar de meest opwindende opname locatie uit de film – Budapest!

Laat je je meeslepen door Murder on the Orient Express, The Greatest Showman, Three Billboards outside Ebbing, Missouri of The Shape of Water dan maak je kans op een unieke Fox Searchlight Anniversary DVD-box. Bekijk je alle 4 deze films, dan vertrek jij misschien naar Hollywood op een onvergetelijke reis!

Red Sparrow

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. 

Meer info          Neem deel

Hoe maak ik kans op een VIP-trip naar Budapest met 3 overnachtingen in het luxueuze 5* hotel dat je ook in de film kunt zien?

 1. Koop een filmticket voor Red Sparrow.
 2. Hou je filmticket goed bij!
 3. Klik op deze pagina bij Red Sparrow op “Neem deel”
 4. Met je ticketcode neem je deel aan de wedstrijd! 

Klik hier voor het wedstrijdreglement van Red Sparrow.

 

The Shape of Water

Een sprookje dat niet van deze wereld is. The Shape of Water, de nieuwe film van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro met o.a. Sally Hawkins, Octavia Spencer en Michael Shannon in de hoofdrollen.

Meer info     Neem deel

 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, laat Mildred Hayes drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het politiehoofd.

Meer info     Neem deel

 

The Greatest Showman

Een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. 

Murder on the Orient Express

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit... Murder on the Orient Express is gebasseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie.


Hoe maak ik kans op een unieke DVD-box?

 1. Koop een filmticket voor Murder on the Orient Express, The Greatest Showman, Three Billboards outside Ebbing, Missouri of The Shape of Water.
 2. Hou je filmticket goed bij!
 3. Klik op deze pagina bij de film die jij gezien hebt op “Neem deel”
 4. Met je ticketcode neem je deel aan de wedstrijd! 

Hoe maak ik kans op een onvergetelijke reis naar Hollywood?

 1. Koop een filmticket voor Murder on the Orient Express, The Greatest Showman, Three Billboards outside Ebbing, Missouri én The Shape of Water.
 2. Hou je filmtickets goed bij!
 3. Neem per film die je gezien hebt deel aan onze wedstrijd.
 4. Na deelname aan de vier wedstrijden, mag je meedingen naar de absolute hoofdprijs: een reis naar Hollywood!

Klik hier voor het wedstrijdreglement van Murder on the Orient Express, The Greatest Showman, Three Billboards outside Ebbing, Missouri of The Shape of Water