Cinemust

CINEMUST is het nieuwe kwaliteitslabel van 20th Century Fox in samenwerking met Kinepolis. Wij hebben voor jullie 4 fantastische films uitgekozen die elk uniek zijn op hun manier. 

Een spannende whodunit met de Belgische detective Hercule Poirot in Murder on the Orient Express. Romantiek, showbusiness, een sprankelende soundtrack en een topcast in The Greatest Showman. De strijd van een vrouw na de moord op haar dochter in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri – een film die gegarandeerd hoge ogen gaat gooien bij de Oscars® en een onwaarschijnlijk liefdesverhaal van de hand van de visionaire regisseur Guillermo Del Toro in The Shape of Water (winnaar van de Gouden Leeuw op het filmfestival van Venetië). 

Naast een cinematografische beleving, maak je door het bekijken van deze films nog eens kans op mooie prijzen. 

Laat je je meeslepen door één van de CINEMUST films dan maak je kans op een unieke Fox Searchlight Anniversary DVD-box. Bekijk je het volledige aanbod, dan vertrek jij misschien naar Hollywood op een onvergetelijke reis!

Hoe maak ik kans op een unieke DVD-box?

  1. Koop een filmticket voor één van de CINEMUST films.
  2. Hou je filmticket goed bij!
  3. Klik op deze pagina bij de film die jij gezien hebt op “Neem deel”
  4. Met je ticketcode neem je deel aan de wedstrijd!  

Hoe maak ik kans op een onvergetelijke reis naar Hollywood?

  1. Koop een filmticket voor de vier CINEMUST films.
  2. Hou je filmtickets goed bij!
  3. Neem per film die je gezien hebt deel aan onze wedstrijd.
  4. Na deelname aan de vier wedstrijden, mag je meedingen naar de absolute hoofdprijs: een reis naar Hollywood*

Murder on the Orient Express

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit... Murder on the Orient Express is gebasseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie.

The Greatest Showman

Een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. 

Meer info     Neem deel

 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, laat Mildred Hayes drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het politiehoofd.

Meer info     Neem deel

 

The Shape of Water

Een sprookje dat niet van deze wereld is. The Shape of Water, de nieuwe film van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro met o.a. Sally Hawkins, Octavia Spencer en Michael Shannon in de hoofdrollen.