De seizoensfinale van Thuis? Nergens beter dan bij Kinepolis!

Beleef de Thuisfinale 2019 bij Kinepolis

Beleef de seizoensfinale van Thuis als allereerste op groot scherm!

Als het op cliffhangers aankomt hoeft Thuis niet onder te doen voor de beste Hollywoodfilms. Herinner je je nog het auto-ongeluk van Mayra en Waldek vorig jaar? Of de eventuele kus tussen Kobe en Peter?

Ook dit jaar belooft de populairste serie van Vlaanderen opnieuw vuurwerk! En dat kan je samen met de acteurs op groot scherm ontdekken op vrijdag 28 juni tijdens de seizoensfinale in Kinepolis Gent, Antwerpen en Hasselt. Bovendien ontdek je de ontknoping van dit seizoen als allereerste want wij gaan van start nog voor de uitzending op TV begint!

Naast de dubbelaflevering van de finale van dit seizoen, voorzien we ook een vraag- en antwoordmoment met enkele Thuis-acteurs én kan je samen met de cast en de hele zaal een quiz spelen. Wie weet, misschien keer jij wel (t)huiswaarts met een leuke prijs!

Koop snel je tickets

Tarief: € 12,50

Aanwezige acteurs*

Kinepolis Hasselt: Raf Jansen, Wim Stevens, Lennart Lemmens, Ann Pira, Mathias  Vergels, Vanya Wellens en Annick Segal.

Kinepolis Antwerpen: Moora  Vander Veken, Pol Goossen, Mathieu  Carpentier, Bart  Van Avermaet, Elise Roels, Tina  Maerevoet, Leen  Dendievel en Jeroen Lenaerts. 

Kinepolis Gent: Daan  Hugaert, Geert Hunaerts, Kadèr Gürbüz, Yemi Oduwale, Tine  Priem, Katrien De Becker, Sid Van Oerle en Nawfel Bardad-Daidj.

*onder voorbehoud van wijzigingen