Ontdek de Laser ULTRA zaal in Kinepolis Antwerpen en Gent

Ontdek nu de Laser ULTRA zaal iKinepolis Antwerpen (zaal 5) en Kinepolis Gent (zaal 2, vanaf 23/5/2017)! 

Laser ULTRA combineert twee revolutionaire technologische hoogstandjes:

- We installeerden Barco's bekroonde laserprojector met een lichtsterkte van 60.000 lumen in de 2 bioscopen. Na jarenlang onderzoek en tests lanceerde Barco eerder dit jaar de allereerste laserprojector die in staat is om 4K-content te tonen tegen 60 beelden per seconde (fps) en om 3D-films te projecteren in 4K-resolutie bij een uitzonderlijke lichtsterkte. Tot nog toe maakten filmprojectoren gebruik van xenonlampen als lichtbron. Dankzij het overvloedige licht bij laserprojectie is het kleurenpalet ruimer en natuurlijker, knippert het licht niet meer en is het contrast tussen licht en donker beter, met lichtere wittinten en donkerdere zwartwaarden.

De laserprojector van Barco is een echte koploper die je dieper dan ooit onderdompelt in realistische filmbeeldenEen revolutie in de filmwereld.

- Naast de laserprojector is er het immersieve geluidssysteem Dolby Atmos met 64 unieke kanalen, zorgt dit geluidsysteem voor een adembenemend geluid uit alle richtingen, ook van bovenaf. Je wordt helemaal ondergedompeld in een verbluffend heldere, ruimtelijke, rijke geluidsomgeving.

Binnenkort in Laser ULTRA 

Koop nu je tickets voor "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge"