Tweede gelddouche over de filmbezoekers in Kinepolis Hasselt

Tijdens de première van de film "Now You See Me" op 25 juli, werd onaangekondigd een bijzondere dimensie toegevoegd aan de bioscoopbeleving van de Brusselse Kinepolis bezoekers. In de bioscoopzaal werden namelijk 400 biljetten van €5,00 door de lucht geschoten.

Tijdens de première van de film "Now You See Me" op 25 juli, werd onaangekondigd een bijzondere dimensie toegevoegd aan de bioscoopbeleving van de Brusselse Kinepolis bezoekers. In de bioscoopzaal werden namelijk 400 biljetten van €5,00 door de lucht geschoten. Meteen na de spectaculaire truc, kondigden we aan dat we deze unieke filmervaring nog eenmaal zou herhalen in een andere Kinepolis bioscoop in België.

Om te weten waar en wanneer de stunt herhaald zou worden, moesten trouwe filmliefhebbers onze facebookpagina goed in het oog houden. Door middel van drie tips werden datum en locatie van de tweede stunt voor velen meteen duidelijk, met op 8 augustus een uitverkochte zaal in Kinepolis Hasselt tot gevolg.
 
Net zoals de eerste keer werd de stunt gelijktijdig uitgevoerd met een scène in de film waarbij 4 illusionisten tijdens een show in Las Vegas op onverklaarbare manier een bank in Parijs weten te beroven. Het geld dwarrelde hierbij (net zoals in de film) boven de hoofden van het Hasseltse Kinepolis publiek naar beneden... Dit met verbaasde en ontzettend enthousiaste reacties tot gevolg.

Now You See Me speelt vanaf 31/07 bij Kinepolis

Meer info vind je hier