Nieuwe voorstellingen om 21u bij Kinepolis

Vanaf woensdag 18 april zijn er vertoningen om 21u in alle Kinepolis bioscopen. Zo willen we -in het teken van onze service en flexibiliteit - tegemoet komen aan de vraag van veel filmliefhebbers.

Vanaf woensdag 18 april in vertoningen om 21u in alle Kinepolis bioscopen. Zo willen we -in het teken van onze service en flexibiliteit - tegemoet komen aan de vraag van veel filmliefhebbers.

Na een testperiode in Brussel, Antwerpen en Luik, hebben we besloten om de programmatie van 21u-voorstellingen nationaal uit te breiden naar al onze bioscopen.  Het avondblok in de week, van maandag tot en met donderdag, krijgt er dus, naast de gebruikelijke programmering van 20u en 22u30, overal een extra voorstelling bij. 

Zo kan iedereen die door werk, huishoudelijke taken of verkeer niet tijdig om 20u in de bioscoop geraakt, alsnog een filmpje meepikken om 21u. In alle Kinepolis-bioscopen (Kortrijk, Brugge, Gent, Hasselt, Imagibraine, Antwerpen, Brussel, Oostende en Luik) zullen films om 21u vertoond worden. Kinepolis wil zo inspelen op op het specifieke leefpatroon van zijn bezoekers, zodat mensen op een ontspannen manier een avondje cinema kunnen beleven.
In Leuven gaan we nog een stapje verder. Meer informatie hierover vind je hier

De actuele programmatie van Kinepolis kan je naar goede gewoonte vinden op onze website en kan je ook steeds raadplegen via de Kinepolis iPhone, iPad en Android apps.