Secret Cinema

Cinema, dat is magie. De poorten van een nieuwe wereld die open gaan. Maar wat als die wereld ook rond je tot leven komt? Dát is Secret Cinema. Een geheime locatie, een mysterieuze beleving waarin je stoutste dromen of je ergste nachtmerries werkelijkheid worden.

Secret Cinema gaat door buiten de zalen van onze bioscopen, in een setting zo uniek dat de grenzen tussen realiteit en fictie nóg sterker vervagen dan bij 3D of zelfs 4DX.

 

The location is secret. The experience a mystery.

Neem een duik in het diepe, een stap in het onbekende of, met onze allereerste Secret Cinema ervaring, een sprong in de duisternis. Wat daar op je wacht van 7 t.e.m. 9 september is pure horror. Want The Nun mag je dan in je dromen achtervolgen, deze keer kan jij degene zijn die haar opzoekt. Op haar terrein, onder haar voorwaarden. Ontdek samen met ons waarom sommige geheimen beter onverteld blijven. 

In 1952 vindt er een onderzoek plaats bij een klooster in Roemenië. Deze wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een non en een novice. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken.

Praktisch

 

Geheime locatie in Gent - details zullen via mail verstuurd worden naar de ticketkoper enkele dagen voor het event


Voorwaarden:
1. Dresscode: non, priester, monnik, paus, ...
2. Geen zetelreservatie.
3. Tickets kunnen niet omgeruild, noch terugbetaald worden.
4. Dit event is exclusief voor leeftijd 16+. Identiteitskaart zal gecontroleerd worden aan de ingang.
5. Bezoekers zonder toegangsticket zullen niet worden toegelaten voor dit event.
6. Onze eventmedewerker heeft het recht om te verzoeken jullie GSM's in een sluitbaar zakje (wordt door ons voorzien) te steken gedurende het event. Bij gebruik van een gsm, zal deze afgenomen worden tot na het event.
7. Het is een cashless event. Enkel betaling via bancontact, er wordt geen cash aanvaard.

8. Wapens en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden.
9. Kinepolis is niet verantwoordelijk voor diefstal tijdens dit event.
10. Eten en drinken is niet toegestaan tijdens dit event en zal door security worden weggegooid. Eten en drinken zal ter plaatse verkocht worden.
11. De rest is een mysterie…