Secret Cinema

Cinema, dat is magie. De poorten van een nieuwe wereld die open gaan. Maar wat als die wereld ook rond je tot leven komt? Dát is Secret Cinema. Een geheime locatie, een mysterieuze beleving waarin je stoutste dromen of je ergste nachtmerries werkelijkheid worden.

Secret Cinema gaat door buiten de zalen van onze bioscopen, in een setting zo uniek dat de grenzen tussen realiteit en fictie nóg sterker vervagen dan bij 3D of zelfs 4DX.

Secret Cinema wordt Seacret Cinema tijdens de tweede editie. Samen met Aquaman duik je een mythische onderwaterwereld in, gebaseerd op de gelijknamide DC comics. Maak je borst al maar nat, want op 15 en 16 december komt het water je ongetwijfeld tot aan de lippen te staan (en zo kunnen we nog wel even doorgaan).

Locatie: Belgium Pier, Blankenberge

Tickets: 25 euro en enkel via deze website

Voorwaarden:
1. Het is een cashless event. Enkel betaling via bancontact, er wordt geen cash aanvaard.
2. Geen zetelreservatie.
3. Tickets kunnen niet omgeruild, noch terugbetaald worden.
4. Dit event is toegankelijk voor iedereen.
5. Bezoekers zonder toegangsticket zullen niet worden toegelaten voor dit event.
6. Dresscode: Atlantis
7. Alle details omtrent locatie zullen gecommuniceerd worden naar de ticketkoper enkele dagen voor het event. De aankoper van dit ticket is verantwoordelijk om deze info over te brengen naar alle medekopers.
8. Wapens en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden.
9. Kinepolis is niet verantwoordelijk voor diefstal tijdens dit event.
10. Eten en drinken is niet toegestaan tijdens dit event en zal door security worden weggegooid. Eten en drinken zal ter plaatse verkocht worden.