Koop online je tickets voor Warcraft en ontvang gratis World Of Warcraft® De Game

 

Vanaf 1 juni opent Kinepolis de deuren tot het rijk van Azeroth in de spectaculaire actiefilm "Warcraft".

Het vreedzame rijk van Azeroth staat op rand van oorlog wanneer de beschaving geconfronteerd wordt met een geducht ras van indringers: Orc krijgers die op de vlucht zijn en een nieuwe thuis zoeken om te koloniseren. Wanneer er een portaal opent dat beide werelden met elkaar verbindt, wordt één leger geconfronteerd met vernietiging en het andere wordt met uitsterven bedreigd. 

ALLE WARCRAFT CODES ZIJN ONDERTUSSEN UITVERKOCHT.

Koop nu je tickets

Ervaar het begin van het epische verhaal van een van de spannendste fantasiewerelden ooit gecreëerd, en zet het avontuur daarna voort in de World of Warcraft®-videogame. Doe mee met miljoenen machtige helden in een magische en mythische online wereld en tijdloos avontuur.

Koop nu je tickets


Na aankoop
van je online tickets voor "Warcraft" zal je een mail ontvangen met daarin je unieke code om je game gratis te downloaden.

Na ontvangst van je code kan je jouw gratis game downloaden:                       

1 Ga naar warcraft.com/movie**
2 Maak een Battle.net®-account of meld je aan als je er al een hebt.
3 Wanneer je bent aangemeld, voer je de code op de voorkant van deze kaart in en klik je op "Code inwisselen".
4 Download de client en speel!

De codes kunnen enkel ingewisseld worden tussen 25/5 en 1/8.

De game bevat World of Warcraft® en alle uitbreidingen tot en met Warlords of Draenor® en een gratis abonnement van 1 maand. Als je langer speelt, worden er abonnementskosten in rekening gebracht.

 

Voorwaarden
- zolang de voorraad strekt.
- je ontvangt 1 code per aangekocht online ticket van "Warcraft".
- na aankoop van je "Warcraft" ticket(s) ontvang je een mail met de unieke downloadcode(s). 
- Deze mail kan enkel verstuurd worden indien je hiervoor toestemming hebt gegeven.
   Log in op je "My Kinepolis" profiel, klik bij "mijn gegevens" op de link "Naar het overzicht van mijn mails", kies daarna om je in te schrijven op nummer 9 "Promoties en acties".
- code is van 25 mei tot 1 augustus 2016 geldig.
- INTERNETVERBINDING EN BATTLE.NET®-REGISTRATIE VEREIST OM TE SPELEN. Het gebruik van World of Warcraft® is onderhevig aan jouw aanvaarding van de gebruiksrechtovereenkomst van Battle.net® en de overeenkomst inzake de        beëindiging van de services van World of Warcraft. Alle toepasselijke voorwaarden zijn beschikbaar op eu.blizzard.com/legal. Vereist de Battle.net Desktop App.
- ©2016 Blizzard Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Uitgever is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen Guest Pass-kaarten.
- Tickets voor "Warcraft" gelinkt aan deze actie worden niet terugbetaald.

* actie onder voorwaarden