Kinepolis Movie Card

Ga je zo vaak naar de bioscoop dat een voordelig tarief wel kan smaken? Is een avondje film voor jou de ultieme ontspanning?

Goed nieuws! Kinepolis creëerde de Kinepolis Movie Card voor alle filmliefhebbers.

De Kinepolis Movie Card is goed voor 10 filmtickets. Je kan deze tickets zelf gebruiken of je familie- of vriendenkring trakteren op filmplezier, aan jou de keuze.

Reserveer je zitjes online en ga zorgeloos naar de bioscoop. Na aankoop beschik je over 100 dagen om de tickets op te gebruiken.

Een heerlijk vooruitzicht voor filmliefhebbers!

Dankzij je My Kinepolis account kan je met je kaartnummer niet enkel online betalen maar ook het aantal resterende zitjes en de vervaldatum nakijken waar en wanneer je wil.

Voordelig naar de film gaan was nog nooit zo makkelijk!

Kinepolis Movie Card

Prijs: € 115,00
Bestel nu online

De Kinepolis Movie Card is te koop aan het onthaal van alle Belgische Kinepolis bioscopen of online (per e-mail) via onze webshop.

Info & voorwaarden Kinepolis Movie Card:

  • Je kan er online en aan de kassa mee betalen.
  • Geldig voor 10 bioscooptickets gedurende 100 dagen na aankoop in alle Kinepolis bioscopen in België, de geldigheidsdatum stemt overeen met de uiterste voorstellingsdatum van de film.
  • Net als bij gewone tickets moet je wel nog steeds een toeslag betalen voor supplementen (zoals, maar niet beperkt tot, 3D, Laser ULTRA …).
  • Voor evenementen of speciale voorstellingen kan de Kinepolis Movie Card niet worden gebruikt (tenzij expliciet vermeld).

 * Prijsvoordeel afhankelijk van de standaard ticketprijs per bioscoop en het type kaart.