Kinepolis Family Card

Zin in quality time voor het hele gezin? Vergeet dan je Kinepolis Family Card niet! Want met de Family Card betaal je voor 5 tickets en krijg je er 6! Eén gratis zitje dus! Geldig voor alle films met het herkenbare 'Familie' label.

 

En dat is lang niet alles, met de Family Card geniet je van 10% korting op food & drinks* in de Kinepolis shop. Dat wordt voortaan dubbel en dik genieten!

De Family Card is verkrijgbaar aan de kassa van jouw Kinepolis bioscoop voor slechts € 68,30 en geeft recht op 5 filmzitjes + 1 zitje gratis voor films met het 'Familie' label. In Kinepolis Hasselt en Liège kan je de kaart voor € 66,30 aankopen, in dit geval is het gebruik van de kaart gelimiteerd tot deze bioscoop. Je Family Card is 90 dagen geldig.

Wil je weten hoeveel tickets er nog op je Family Card staan of tot wanneer deze geldig is? Log dan snel in op My Kinepolis en ontdek het resterende saldo of de uiterste geldigheidsdatum van je kaart onder "Mijn voordeelkaarten".

Prijs: € 68,30
Bestel nu online

De Kinepolis Family Card is te koop aan het onthaal van alle Belgische Kinepolis bioscopen of online (per e-mail) via onze webshop.

Info & voorwaarden Kinepolis Family Card:

  • Je kan er online en aan de kassa mee betalen
  • Geldig voor 6 bioscooptickets gedurende 90 dagen na aankoop in alle Kinepolis bioscopen in België, de geldigheidsdatum stemt overeen met de uiterste voorstellingsdatum van de film.
  • Enkel geldig voor films met het Familie label.
  • Net als bij gewone tickets moet je wel nog steeds een toeslag betalen voor supplementen (zoals, maar niet beperkt tot 3D, Laser ULTRA …).
  • Voor evenementen of speciale voorstellingen kan de Family Card niet worden gebruikt (tenzij expliciet vermeld).

* 10% Korting op food & drinks (m.u.v. alcoholische dranken) geldig tot en met de dag waarop het laatste bioscoopticket gevalideerd wordt.