Kinepolis Family Card

Kinepolis Family Card

Zin in quality time voor het hele gezin? Vergeet dan je Kinepolis Family Card niet! Want met de Family Card kunnen niet alleen de kids, maar ook hun ouders, grootouders en alle andere volwassenen met een jong hart aan kindertarief genieten van alle familie films. Je herkent deze films makkelijk aan hun 'Familie' label.

 
En dat is lang niet alles, met de Family Card geniet je bovendien van 10% korting op food & drinks* in de Kinepolis shop. Dat wordt voortaan dubbel en dik genieten!

De Family Card is verkrijgbaar aan de kassa van jouw Kinepolis bioscoop voor slechts € 49,75 en geeft recht op 5 filmzitjes voor films met het 'Familie' label. In Kinepolis Hasselt en Liège kan je de kaart voor € 47,75 aankopen, in dit geval is het gebruik van de kaart gelimiteerd tot deze bioscoop.

Wil je weten hoeveel tickets er nog op je Family Card staan of tot wanneer deze geldig is? Log dan snel in op My Kinepolis en ontdek het resterende saldo of de uiterste geldigheidsdatum van je kaart onder "Mijn voordeelkaarten".

Kinepolis Family Card

Prijs: € 49,75

Info & voorwaarden Family Card:

  • Je kan er online en aan de kassa mee betalen.
  • Geldig voor 5 bioscooptickets gedurende 100 dagen na aankoop in alle Kinepolis bioscopen in België.
  • Enkel geldig voor films met het Familie label.
  • Exclusief eventuele toeslagen (o.a. 3D, lange films ≥ 2u15, …).
  • Tickets voor Family at the Movies kunnen worden aangekocht mits een supplement van € 2,35 per ticket. 

* 10% Korting op food & drinks geldig tot en met de dag waarop het laatste bioscoopticket gevalideerd wordt.