On Tour: Harry Potter & the Prisoner of Azkaban

Filmposter van On Tour: Harry Potter & the Prisoner of Azkaban

Kinepolis On Tour komt uit zijn kot met de meest intense drive-in experience van deze zomer. Bekijk topfilms in een uniek decor op het grootste mobiele LED-scherm ter wereld.

Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban –Sirius Black.

In zijn derde schooljaar op Hogwartskomt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Marge op. Hij vlucht weg en na een angstaanjagende rit met de Knight Bus belandt hij in de Diagon Alley. Daar hoort hij dat Sirius Black, een beruchte volgeling van He Who Must Not Be Named uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate He Who Must Not Be Named zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt. Harry heeft zijn lessen Defence Against the Dark Arts hard nodig!

Genre: 

Familie, Fantasy, Avontuur

Duur: 

142 minutes

Land: 

United Kingdom

Release: 

01/07/2020

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

4.6 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Alfonso Cuarón

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends