Kan Kinepolis mij inzicht geven in de prijs voor voeding en drank?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Snacks & drinks >> Huidige pagina

Het aanbod aan drank en versnaperingen komt tegemoet aan de vraag van onze bioscoopbezoekers die graag een hapje willen eten of hun dorst wensen te lessen in de bioscoop. Kinepolis investeerde recentelijk in een innovatief shopconcept dat dit type comfort biedt. Naast de traditionele frisdrank, chips en popcorn, voorziet Kinepolis vandaag bijvoorbeeld ook gezonde snacks. Het assortiment wordt permanent bijgesteld in functie van de voorkeuren van de filmliefhebber.

In onze shops staan alle prijzen ook aangeduid zodat je ook weet wat alles kost.

Hygiëne, zuiverheid en versheid staan voorop, en Kinepolis werkt met installaties en producten van hoogstaande kwaliteit. De prijsstelling van de diverse producten houdt rekening met voornoemde aspecten en is marktconform binnen de vrijetijdssector.