The It Experience


Are you ready to float again? 
 
Op 11, 12 en 13 september nemen we je mee naar het territorium van Pennywise, diep onder de grond, waar de geluiden van de stad én alle hulp ver weg zijn. Trotseer je diepste angsten en kom oog in oog te staan met Pennywise, op zíjn territorium. Velen gingen je voor, slechts weinigen kunnen het navertellen. Geraak je heelhuids terug bovengronds, dan nemen we je mee naar Kinepolis Antwerpen voor een tweede confrontatie, deze keer vanop 'veilige' afstand op het grote scherm in IT: Chapter 2. 
 
Klaar voor een huiveringwekkende IT Experience? 

Belangrijk voor The It Experience!

- Uur op ticket = vertrekuur bus. Gelieve 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn.
- Afspraak aan de onthaalbalie in de inkomhal van Kinepolis Antwerpen.
- Aangezien de film ‘It: Chapter Two’ 2u45 duurt, zal het totale event ongeveer 6 uur duren.
 
The It Experience gaat door diep onder de grond, in de Antwerpse riolen, waar niemand veilig is, zelfs niet jij.
Koop jouw tickets hieronder ...

Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in IT CHAPTER TWO de Losers Club – jong en oud – weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon. De film is Muschietti’s opvolger van de in 2017 veelgeprezen en wereldwijde hit It, die meer dan 700 miljoen dollar opbracht. De genreoverstijgende film werd een cultureel fenomeen en is de grootste horrorfilm aller tijden. Omdat elke 27 jaar het kwaad terugkeert naar het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, brengt It Chapter Two de personages – die allen hun eigen weg zijn gegaan – weer bij elkaar als volwassenen, bijna drie decennia na de gebeurtenissen van de eerste film.
 

Voorwaarden 

 
1. Gelieve een lange broek te dragen, geen jurk, rok of short.
2. Gelieve sokken mee te nemen.
3. Iedereen krijgt een rugzak waar hij of zij persoonlijke spullen kan insteken om De Ruien te betreden. Er zijn geen andere rugzakken toegestaan.
4. Niet mogelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
5. Niet aangeraden voor mensen met claustrofobie, epilepsie en zwangere vrouwen.
6. Fotograferen in De Ruien wordt om veiligheidsredenen niet toegestaan.
7. Werkmaat VZW en Zanzibar BVBA baten De Ruien uit. Zij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of ongevallen tijdens dit event.
8. Omwille van veiligheidsredenen (bv. specifieke luchtkwaliteit, overstroming, onverwachte weercondities) is het mogelijk dat het event te allen tijde geannuleerd kan worden. In dat geval zullen de tickets terugbetaald worden. 
 
 
Voorwaarden Kinepolis
1. Dit event is exclusief voor leeftijd 16+. Identiteitskaart zal gecontroleerd worden.
2. Bezoekers zonder toegangsticket zullen niet worden toegelaten voor dit event.
3. Wapens en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. 
4. Kinepolis is niet verantwoordelijk voor diefstal of ongevallen tijdens dit event. 
5. Geen zetelreservatie.
6. Tickets kunnen niet omgeruild, noch terugbetaald worden.
 
 

IT NIGHT


Is een tocht door een vochtige riool niet echt jouw ding? Geen probleem, op vrijdag 13 september (jep, Friday the 13th) en zaterdag 14 september kan je in al onze bioscopen terecht voor It Night! Jouw kans om It en het vervolg It: Chapter 2 in één lange bloedstollende marathonsessie te bekijken. Als je durft natuurlijk…

 

Meer info & Tickets