Opera in de Cinema

Met Opera in de Cinema beleeft u de prachtigste opera's live vanuit de Metropolitan Opera in New York. Deze wereldvermaarde topproducties worden in de allerbeste omstandigheden vertoond op groot scherm. Een onvergetelijke ervaring voor élke operaliefhebber.
 

Omwille van de recente ontwikkelingen rond het coronavisrus werd het verdere operaseizoen 19-20 geannuleerd. 

Heb je een ticket gekocht via de website, de app of aan de kassa in je bioscoop? Ga dan naar onderstaande link om aanspraak te maken op een compensatie. Je kan kiezen voor ofwel een bioscoopvoucher (incl. supplementen) die geldig is t.e.m. 31/12/2020 (langer geldig dan normaal enkel voor opera, kunst, ballet of theater voorstellingen) of de terugbetaling vragen van je filmticket.

Kocht je een abonnement? Dan dien je voor iedere voorstelling afzonderlijk dit formulier in te vullen.

> https://kinepolis.be/nl/tickets

Alle aanvragen voor een terugbetaling dienen ten laatste op 31 mei 2020 ingediend te worden via onderstaande formulier. Klanten die online hun ticket(s) kochten voor een geannuleerde voorstelling en onderstaande formulier niet tijdig invulden zullen automatisch een e-mail ontvangen (op het e-mailadres gebruikt voor de aankoop) met een/meerdere bioscoopvoucher(s) die geldig zijn t.e.m. 31/08/2020 (31/12/2020 in het geval van een opera, kunst, ballet of theater voorstelling) ter compensatie. Na 31 mei 2020 zullen geen aanvragen meer geaccepteerd worden.


Wilt u op de hoogte blijven van alle cultuurvoorstellingen bij Kinepolis?
Schrijf u dan hier in op de nieuwsbrief 

Volg 'Cultuur in de Cinema' nu ook op Facebook en blijf op de hoogte van alle info rond onze Opera-, Ballet-, Theater- en Kunstvertoningen.
Volg ons nu