Ladies at the Movies

Net als diamonds zijn mooie herinneringen forever!
En die leuke herinneringen kan je opdoen tijdens Ladies at the Movies.
 
Kom elke maand samen met je vriendinnen naar Kinepolis voor een briljant avondje uit! Film en animatie, een lekker glas, een zoet, zout of hartig hapje én… een  cadeautje om mee te nemen naar huis. Geef toe, beter kan een avond niet worden. Of toch: want Ladies at the Movies zit elke maand in een ander thematisch kleedje voor nog meer fun! Hou onze site en Facebookpagina in de gaten voor het thema van de maand. 

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.
Schrijf je nu in voor de newsletter
Like de FB-pagina van Ladies at t
he Movies (@LadiesattheMovies)

Ladies at the Movies is er voor alle dames boven 16 jaar en gaat door elke eerste dinsdag van de maand* in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Hasselt, Kortrijk en Braine. En elke eerste woensdag van de maand* in Kinepolis Brussel, Gent, Leuven, Oostende en Luik.
(*uitgezonderd speciale edities)

Een ticket kost € 16,95 (€ 2,75 toeslag voor cosy seats).
Tickets kunnen niet worden aangekocht met bioscoopcheques of met de Movie Card. 

 
 

 
Check en dubbelcheck zeker nog eens de datum en het tijdstip op je ticket. Want op dat uur begint de receptie met drankje en hapje.
 
Laat je fotograferen en word onze Lady of the Month
Aangezien we elke maand met een ander thema werken, heb je ongelofelijk veel mogelijkheden om eens zot te doen. Poseer tijdens Ladies at the Movies samen met je vriendinnen voor een leuke, lieve, grappige of knotsgekke foto en wie weet, misschien worden jullie onze Ladies of the Month. Elke maand posten we de foto’s op onze Facebookpagina en kiezen we een winnende foto. 
Like dus onze Facebookpagina en ontdek elke maand wie de winnaars zijn. Alle dames op de winnende foto krijgen een ticket voor een volgende Ladies at the Movies.