W817

ACTEURS VAN W817 LANCEREN OPROEP NAAR FANS

Koop 50.000 tickets en we maken de langverwachte W817-film!!!

 
Na  talloze  geruchten  en  oproepen  van  fans  op  sociale  media,  lanceren de  makers  en de acteurs van de legendarische jeugdreeks een opmerkelijke oproep: “Ja, fans, als jullie deze maand samen 50.000 bioscooptickets kopen, maken we die film-speciaal voor jullie.

”Als  50.000  tickets  verkocht geraken,  komt  de  W817-film  tussen 2 en 11 oktober in de Kinepolis-zalen in verschillende steden in Vlaanderen. In elke zaal zullen enkele acteurs de fans persoonlijk bedanken. Deze vertoningen zijn dan ook exclusief voor die 50.000 fans die de film mogelijk maakten.
 
 
 


Wacht niet én koop snel tickets voor één van de voorstellingen tussen 2/10 en 11/10!

In de film ontdekken we dat de oude vrienden elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op zijn huwelijksfeest. Tijdens  een  zeer  geanimeerd  weekend  ontdekken Steve,  Birgit,  Zoë,  Tom en Jasmijn dat  er  in  al  die  jaren  veel  en  weinig  veranderd  is.  Maar  waar  is  Akke?  En  wat  is  Carlo eigenlijk echt van plan? 
 
De film brengt de originele vaste cast van de reeks terug in een nieuw verhaal voor de fans van het eerste uur. En het tweede, en het derde,...Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt  Van  Der  Borght (Zoë), Danny  Timmermans (Tom), Aron  Wade (Akke), Machteld  Timmermans (Ellen) en Aagje  Dom (Jasmijn) spelen  de  hoofdrollen.  Het scenario is geschreven door Bram Renders en Bart Vaessen, (samen met Steve De Wilde de bedenkers van de originele reeks). Pietje Horsten keert terug als regisseur en debuteert hiermee in de bioscoop.
 
Aan  het  scenario  is  meer dan  een  jaar  gewerkt,  de  volledige  productie  is  voorbereid,  de  cast  & crew staan paraat en de locaties zijn geboekt. Maar de film wordt enkel gemaakt als 50.000 fans tussen 4 maart en 4 april een ticket kopen aan 15 euro. De opbrengsten van de voorverkoop maken de financiering van de film rond. De film wordt speciaal voor deze 50.000 fans gedraaid. De voorverkoop stopt dan ook als er 50.000 tickets verkocht zijn. Tussen 2 en 11 oktober zal de film enkel  voor  hen te  zien  zijn  in de zalen  van  Kinepolis overal in Vlaanderen. De  film  mikt  op  de tieners, twintigers en dertigers die met de reeks opgroeiden.
 
Als de kaap van 50.000  tickets  niet  wordt  gehaald, worden alle  voorverkopen kosteloos teruggestort aan de fans en komt de film er niet. 
 
“8eraf!”, de W817-film is een productie van Eyeworks Film& TV Drama, in co-productie met MNM en Ketnet, met de steun van Screen Flanders, de Belgische taxshelter voor filmfinanciering en in samenwerking met SCIO Productions en Kinepolis.