W817

W817-film wordt een jaar uitgesteld wegens coronamaatregelen
 
Het is geen verrassing als we je zeggen dat ook de opnames van 8eraf, de langverwachte W817-film, vertraging oplopen. Pas als de overheid zegt dat het 100% veilig is, zullen cast & crew de film draaien.
 
Dat betekent dat beslist werd het comeback-event van jullie jeugdhelden meteen met een jaartje uit te stellen.
 
Wat betekent dat voor jouw tickets?
Die blijven geldig in 2021 voor de dag waarvoor je tickets kocht in 2020. 
Zo wordt bijvoorbeeld vrijdag 2 oktober 2020 in Antwerpen, vrijdag 1 oktober 2021 in Antwerpen.
 
Vier maanden voor het event, vertellen we je meer over deze langverwachte comeback!
Hiervoor zal je een nieuwe bevestigingsmail ontvangen met alle details (locatie, dag, uur, zaal, rij en stoel).
 
Het aftellen naar 2021 kan beginnen!
 
In de film ontdekken we dat de oude vrienden elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op zijn huwelijksfeest. Tijdens  een  zeer  geanimeerd  weekend  ontdekken Steve,  Birgit,  Zoë,  Tom en Jasmijn dat  er  in  al  die  jaren  veel  en  weinig  veranderd  is.  Maar  waar  is  Akke?  En  wat  is  Carlo eigenlijk echt van plan? 
 
De film brengt de originele vaste cast van de reeks terug in een nieuw verhaal voor de fans van het eerste uur. En het tweede, en het derde,...Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt  Van  Der  Borght (Zoë), Danny  Timmermans (Tom), Aron  Wade (Akke), Machteld  Timmermans (Ellen) en Aagje  Dom (Jasmijn) spelen  de  hoofdrollen.  Het scenario is geschreven door Bram Renders en Bart Vaessen, (samen met Steve De Wilde de bedenkers van de originele reeks). Pietje Horsten keert terug als regisseur en debuteert hiermee in de bioscoop.
 
Aan  het  scenario  is  meer dan  een  jaar  gewerkt,  de  volledige  productie  is  voorbereid,  de  cast  & crew staan paraat en de locaties zijn geboekt. Maar de film wordt enkel gemaakt als 50.000 fans een ticket kopen aan 15 euro. De opbrengsten van de voorverkoop maken de financiering van de film rond. De film wordt speciaal voor deze 50.000 fans gedraaid. Tussen 2 en 11 oktober zal de film enkel  voor  hen te  zien  zijn  in de zalen  van  Kinepolis overal in Vlaanderen. De  film  mikt  op  de tieners, twintigers en dertigers die met de reeks opgroeiden.
 
“8eraf!”, de W817-film is een productie van Eyeworks Film& TV Drama, in co-productie met MNM en Ketnet, met de steun van Screen Flanders, de Belgische taxshelter voor filmfinanciering en in samenwerking met SCIO Productions en Kinepolis.