Valentine Movie Date - 2024

Cosy seats en een goodiebag vol lekkers

Wat is er romantischer dan met zijn tweetjes naar de cinema gaan en samen genieten van een topfilm? Met zijn tweetjes een Valentine Movie Date boeken en samen naar één van onderstaande films kijken in onze comfortabele Cosy Seats terwijl jullie de snacks, drinks en goodies uit jullie goodiebag delen. Hét recept voor een onvergetelijk avondje uit!
 
Verleid je geliefde tot een Valentine Movie Date op vrijdag 9, zaterdag 10 of woensdag 14 februari en geniet samen met jouw date van dé ultieme Valentine Movie Date!
 
  Love is in the air… én in de cinema!

*Tijdens de voorstelling die start tussen 19u30 en 20u30.

VALENTIJNSPAKKET
 
En aangezien de liefde van de m/v/x ook door de maag gaat, laten we jullie tortelduifjes niet op je honger zitten. We stelden een Valentijnpakket samen met bovenop de twee filmtickets in onze Cosy Seats een onweerstaanbaar verwenpakket, met onder andere: popcorn, Guylian pralines om te sharen, Fuze Tea for two (Black Tea Hibiscus), twee Rodenbach Fruitage blikjes, en een Magnum ijsbeker om samen bij weg te smelten.

En jullie gaan terug naar jullie liefdesnest met leuke goodies.
PROGRAMMA

Ook dit jaar hebben we weer heel wat op het programma om jullie een gezellige, romantische of spannende valentijn te geven. Denk aan de herneming van dé romcomklassieker Love Actually, een topfilm met een absolute topcast. Of het hilarische Mean Girls: de terugkeer van de Plastics en de bijhorende rivaliteit zijn helemaal terug, maar nu in een muzikaal jasje.

 
Zin in iets nieuws? In Anyone But You tonen Bea en Ben dat romantiek wel een heel rekbaar begrip is. Tot slot hebben we voor de actiefans nog Argylle op het menu. Een sensuele spionagethriller van de gefaamde regisseur Matthew Vaugh. 
TARIEVEN EN TICKETS

TARIEF: 49,95 EURO*

*Inbegrepen in dit Valentine pakket: 2 tickets voor de cosy seats + goodiebags vol snacks, drinks en leuke goodies.
**Geldig voor bovenstaande films die starten om 19u30 - 19u45 - 20u - 20u15 - 20u30.
***
Exclusief supplimenten (IMAX, Laser Ultra, Screen X, enz.)

ONZE FILMSELECTIE
Onze Valentine Movie Date actie is enkel geldig op deze vier films:

LOVE ACTUALLY
"The Ultimate Romantic Comedy" De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken, terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.

MEAN GIRLS
Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen. Maar dan maakt Cady een grote fout en valt voor Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels, waarna Regina zich tegen haar keert. Cady probeert het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden, buitenbeentjes Janis en Damian. Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is.

ARGYLLE
Bryce Dallas Howard is Elly Conway, de teruggetrokken schrijfster van een serie bestsellers over spionage. Haar idee van gelukzaligheid is een avondje thuis met haar computer en haar kat, Alfie. Maar wanneer de intriges van Elly's fictieve boeken - waarin geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagesyndicaat te ontrafelen centraal staan - een afspiegeling beginnen te vormen van de geheime acties van een echte spionageorganisatie, behoren rustige avondjes thuis tot het verleden. Vergezeld door Aiden, een spion met kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld rond om de moordenaars een stap voor te blijven terwijl de grens tussen Elly's fictieve wereld en haar echte wereld begint te vervagen.

ANYONE BUT YOU
In de komedie ANYONE BUT YOU lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.