Valentine Movie Date

Geniet met twee van dubbel filmplezier in de Valentine Cosy Seats!
Met heel wat lekkers om te delen

van 10 tot 14 februari
 

Bloemen verwelken, schepen vergaan, maar jullie liefde blijft altijd bestaan. Jup, we draaien onze hand niet om voor cringe karamellenverzen. Gelukkig hebben we bij Kinepolis heel wat betere versiertrucs voor Valentijn. Zoals onze Valentine Movie Date-actie.
 
Geen betere plaats voor een romantische date dan de cinema* natuurlijk. En van 10 t/m 14 februari kunnen jij en je geliefde de beste films meepikken in de gezellige liefdescocon van onze Cosy Seats

*Actie niet geldig in Kinepolis Leuven en Palace Liège

VALENTIJNSPAKKET

En aangezien de liefde van de m/v/x ook door de maag gaat, laten we jullie tortelduifjes niet op je honger zitten. We stelden een Valentijnpakket samen met bovenop de twee filmtickets in onze Cosy Seats een onweerstaanbaar verwenpakket, met onder andere: popcorn, M&M’s Tricolor om te sharen, Fuze Tea for Two, een Rodenbach Fruitage blikje, een Magnum ijsbeker om samen bij weg te smelten en zoetigheden van Haribo.

En jullie gaan terug naar jullie liefdesnest met leuke goodies.

PROGRAMMA
 
Het meest tijdloze liefdesverhaal aller tijden – Titanic: 25th Anniversary – kreeg voor zijn 25e verjaardag een volledige remastering in HFR 3D. Mag het wat pikanter? Magic Mike haalt nog eens alles uit de kast in Magic Mike’s Last Dance.
 
De avant-première van de romantische komedie What’s Love Got Do with It met o.a. Lily James en Emma Thompson brengt ons een universeel verhaal over de ware betekenis van liefde. En in de nieuwe topfilm van Steven Spielberg The Fabelmans volgen we de jonge Sammy Fabelman die zijn droom om ooit regisseur te worden najaagt.
TARIEVEN

Tarief voor 2 personen (incl. 2 tickets voor Cosy Seat en verwenpakket)
*:
• Normaal: 49,95 EUR
• Movie Club tarief: 44,05 EUR
 
*Exclusief supplementen
*Geldig voor de voorstellingen van 19u30 tot en met 21u30


ONZE FILMSELECTIE

TITANIC: 25TH ANNIVERSARY
Engeland, 1912. Aan boord van de Titanic, het grootste passagiersschip ter wereld, wordt een jonge vrouw uit hoge sociale klasse verliefd op een straatarme kunstenaar. Na een dramatische gebeurtenis, begint voor beiden een liefdesverhaal over klassengrenzen heen. Maar hun liefde is noodlottig: op een nacht komt de Titanic in aanvaring met een enorme ijsberg.

TRAILER

MAGIC MIKE'S LAST DANCE
“Magic” Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij  moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

TRAILER

WHAT'S LOVE GOT TO DO WITH IT?
Dertigers en jeugdvrienden Zoe (Lily James) en Kazim (Shazad Latif) lopen elkaar na lange tijd weer tegen het lijf. Geïntrigeerd door Kazim’s keuze voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk stelt Zoe voor om de aanloop naar zijn bruiloft vast te leggen in een documentaire. Maar gaandeweg slaan de twijfels toe en komen ze voor een moeilijke beslissing: zullen ze hun hart volgen, of hun hoofd? Tegelijkertijd heeft Zoe haar eigen digitale dating perikelen en moet ze omgaan met haar bemoeizuchtige moeder Cath (Emma Thompson).

TRAILER

THE FABELMANS
Sammy Fabelman (Gabriel LaBelle) ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder, Mitzi (viervoudig Academy Award® genomineerde Michelle Williams). Sammy's vader (Paul Dano; The Batman, There Will Be Blood) daarentegen ziet het meer als een hobby. In de loop der jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.

TRAILER