Pokémon Detective Pikachu Weekend

Fan van het eerste uur? Of heb je Pokémon pas onlangs ontdekt? 
Je kinderen zijn er dol op en je kan zelf ook wel een goeie actiefilm met de nodige dosis humor smaken? 
Dan is Kinepolis Brussel op 11 & 12 mei dé place-to-be voor jou! 

Ontdek Pikachu’s spannende avonturen en geniet van zijn grappige oneliners in de nieuwe film “Pokémon Detective Pikachu”, ontmoet andere Pokémon-maten, geniet van tal van animaties & de unieke sfeer én… ontvang 2 exclusieve trading cards* bij online aankoop van je tickets in voorverkoop!

Koop nu je tickets

Pokémon Detective Pikachu

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. 

Pokémon Kaarten

Breid je collectie uit met exclusieve set Pokémon Detective Pikachu trading cards! 

Koop je tickets online in voorverkoop en ontvang een unieke set Pokémon Detective Pikachu trading cards. In elke set zitten 2 exclusieve Pokémon kaarten*.

Indien jij er snel bij bent, dan zal je in je aankoop bevestigingsmail per aangekocht ticket een unieke barcode ontvangen waarmee je je set Pokémon kaarten tijdens het Pokémon weekend kan ophalen aan onze Kinepolis kassa of in onze shop.

Collect them all!

* 2 kaarten per aangekocht ticket, actie geldig zolang de voorraad strekt.

Pokémon Cards

Praktische Informatie

Place to be: Kinepolis Brussel

Moment of truth: 

  • Zaterdag 11 mei
    - Alle filmvoorstellingen
  • Zondag 12 mei
    - De filmvoorstellingen rond 14u30, 17u en 20u

Pokémon dollar: Normale ticketprijs