Ochtendvoorstellingen bij Kinepolis!

Word tijdens de krokusvakantie elke dag wakker met film tijdens de ochtendvoorstellingen van Kinepolis, met de mooiste films voor jong en oud.

Wij openen onze deuren om 10u15 en vanaf 10u45 kan je genieten van verschillende ochtendvoorstellingen.

Sonic

SONIC is een komisch live-action avontuur gebaseerd op de klassieke videogame van SEGA, met in de hoofdrol de iconische heethoofdige blauwe egel.

Wickie en het Magische Zwaard

In Wickie en het Magische Zwaard wilt Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong.

De Grote Slijmfilm

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op Internationale Slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken.

PAW Patrol op het grote scherm

Nick Jr. en Kinepolis brengen de special PAW Patrol Patrol Ready, Race, Rescue naar het grote scherm! Met als bonus de allernieuwste aflevering van PAW Patrol.

 

Dolittle

 
Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie.

Het Wilde Avontuur

Het rustige leventje van Buck komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw.