Ochtendvoorstellingen bij Kinepolis!

Word wakker met film tijdens de ochtendvoorstellingen van Kinepolis. De mooiste films voor jong en oud als ontbijt!
 
Wij openen onze deuren om 10u15 en vanaf 10u45 kan je genieten van verschillende ochtendvoorstellingen. Ontdek hieronder onze programmatie.
Trolls 3 In Harmonie

Poppy en Branch zijn nu eindelijk officieel een stelletje. Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers:. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. 

Paw Patrol: De Machtige Film

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. 

Scary Girl

Om de vernietiging van haar wereld te voorkomen en haar ontvoerde octopusvader, Blister, te redden moet het jonge meisje, Arkie, naar de mysterieuze lichtstad reizen.

Sinterklaas en de gestrande stoomboot

Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. 

Sint Ahoy

Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden rustig richting Nederland & België varen, wordt de tocht ruw verstoord door Kapitein Bakkeljauw(Donny Ronny/Stefano Keizers) en zijn piratenbemanning. Hierdoor verandert de koers en belandt Sinterklaas op Curaçao waar een magische schat te vinden is.

De Grote Sinterklaasfilm - en de strijd om pakjesavond

In ‘De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om Pakjesavond’ wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is de ideale reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt.