Ochtendvoorstellingen bij Kinepolis!

Word wakker met film tijdens de ochtendvoorstellingen van Kinepolis. De mooiste films voor jong en oud als ontbijt!
 
Wij openen onze deuren om 10u15 en vanaf 10u45 kan je genieten van verschillende ochtendvoorstellingen. Ontdek hieronder onze programmatie.
Mummies

De film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies die wonen in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen belanden de mummies in het hedendaagse Londen. 

BIM

In een twist op de Europese legende waarin kerkklokken naar Rome vliegen om chocolade-eieren voor kinderen op te pikken, onderneemt het klokje Bim een gevaarlijke reis met zijn vrienden.

Asterix & Obelix in het Middenrijk

50 jaar voor Christus wordt de keizerin van China na een staatsgreep van de prins Deng Tsin Qin gevangen gehouden. Haar dochter, de prinses Sass-Yi, weet te ontsnappen en trekt naar Gallië waar ze Asterix en Obelix om hulp vraagt.  

Knor

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden.

Pattie en de Toorn van Poseidon

Het leven gaat zijn gangetje in Yolcos, een mooie en welvarende havenstad in het oude Griekenland, als de bevolking wordt bedreigd door de toorn van Poseidon. Een jonge avontuurlijke muis en de kat, die haar geadopteerd heeft, helpen ongewild de oude Jason en zijn Argonauten in hun queeste om de stad te redden. 

Het Feest van Tante Rita

In een knotsgek muzikaal bioscoop avontuur gaan Theo en Lulu op vakantie naar de camping om daar een spannende tocht door het Tsjoe Tsjoe Wa bos te beleven op weg naar het Feest van Tante Rita; het jaarlijkse en grootste dansfeest dat er bestaat.