Funweken


FUNWEKEN
Funweek voor de kerst-, paas-en zomervakantie.
Die laatste schoolweek is een uitgelezen kans om samen plezier te beleven met je leerlingen.
 

Filmaanbod Funweek Zomervakantie : Maandag 24 t/m vrijdag 28 juni

Het schooljaar zit er bijna op. Maar niet voor we afsluiten met een fantastische Funweek van maandag 24 tot vrijdag 28 juni. Een onvergetelijke schooluitstap voor slechts €5,25 per leerling! 

En met dit jaar een leuke prijs die je school kan winnen! 

Boek voor 19 juni een voorstelling van Verschrikkelijke Ikke 4 en maak kans op een bezoek van twee grappige Minions in je school in de week van 24 juni. Zo wordt het einde van het schooljaar helemaal banana! 

Verschrikkelijke Ikke 4 kan je in avant-première bekijken! Gru is papa geworden van Gru Jr. Niet meteen de makkelijkste peuter, maar met de slechteriken Maxime Le Mal en zijn vriendin Valentina hebben de            Gru's nog veel meer kopzorgen. 
• In Inside Out 2 weten Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer niet goed hoe ze moeten reageren op de nieuwkomer Onzekerheid… Ongetwijfeld herkenbaar voor opgroeiende kinderen. 
Blue & Co is een dolkomisch avontuur met heel wat denkbeeldige vrienden, terwijl Po het in Kung Fu Panda 4 moet opnemen tegen een nieuwe, kwaadaardige en machtige superschurk: Kameleon. 
Reserveer vandaag nog je Funweek-uitstap door een mail te sturen naar de Kinepolis-bioscoop in je buurt (naar beneden scrollen tot aan RESERVATIE).
 

Wil je met je klas ook aanwezig zijn in de Funweek?

Vraag naar de beschikbaarheid in uw Kinepolis-bioscoop.