Je Kinepolis tickets nu in Passbook

Zoals eerder aangekondigd, kan je Passbook (Apple iOS6) gebruiken om je bioscooptickets bij te houden. Hoe je Kinepolis tickets toevoegen aan Passbook?

Zoals eerder aangekondigd, kan je Passbook (Apple iOS6) gebruiken om je Kinepolis tickets bij te houden. Hoe je Kinepolis tickets toevoegen aan Passbook?

1/ Op het reservatie/bevestigingsscherm is een button "Passbook ticket" toegevoegd - zie hieronder.

2/ Klik op de "Passbook ticket" button en een tweede e-mail wordt verstuurd met daarin je pass(es) als bijlage. Het kan enkele minuten duren voor deze e-mail toekomt.

3/ Open deze mail in de native iPhone mail app. In deze tweede e-mail download je de bijlage. Je tickets zijn nu beschikbaar in Passbook.

Als je je tickets al kocht en niet op de "Passbook ticket" button klikte, maar je tickets wil toevoegen aan Passbook, klik je in de bevestigingsmail op "Klik hier om je aankoopbevestiging opnieuw af te drukken". Vervolgens zal je onderstaand scherm zien en kan je op de "Passbook ticket" button klikken.

4/ Begeef je meteen naar de scheurpost en scan je Passbook ticket dat je op het scherm van je smartphone ziet. Het is belangrijk dat de helderheid van je scherm maximaal is en dat de barcode volledig op het scherm wordt weergegeven Je hoeft niet langs de automatische ticketautomaten te gaan.

 

Android gebruikers kunnen een app als PassWallet gebruiken om het Passbook ticket te gebruiken!