Het regent familiefilms bij Kinepolis

De zomervakantie is halfweg, maar niet getreurd! Je hebt nog tijd genoeg om dé familiefilms van deze vakantie bij Kinepolis te ontdekken.

 

De zomervakantie is halfweg, maar niet getreurd! Je hebt nog tijd genoeg om dé familiefilms van deze vakantie bij Kinepolis te ontdekken. Laat die schoolboeken dus nog even in de kast en rep je naar jouw Kinepolis bioscoop voor een leuk filmuitje met het hele gezin!
Ontdek hier een overzicht van alle familiefilms

 

 

 

 

 

Sammy 2

Plons de laatste weken van augustus in met Sammy en Ray. De schildpadden zijn op hun oude dag in een aquarium beland en beramen met hun nieuwe vrienden de ultieme ontsnappingspoging...
Vanaf 15 augustus bij Kinepolis
In avant-première op 11 en 12 augustus (niet in Kinepolis Leuven)
Meer info          Trailer          Tickets avant-première 

 

 

 

Brave

Galoppeer mee met de pittige prinses Merida doorheen de betoverende bossen van Schotland, waar ze de moed vindt om haar land te redden van de ondergang.
Nu bij Kinepolis
Meer info          Trailer          Tickets 

 

 

 

De Lorax en het Verdwenen Bos

Ted wil indruk maken op zijn droommeisje en gaat op zoek naar de Lorax, een mysterieus en chagrijnig wezentje dat het laatste restje natuur probeert te beschermen.
Nu bij Kinepolis
Meer info          Trailer          Tickets 

 

 

 

Ice Age 4: Continental Drift

Manny, Sid en Diego trotseren in hun vierde avontuur woeste oceanen, gevaarlijke piraten, verraderlijke zeemeerminnen... en een kranig oud dametje.
Nu bij Kinepolis
Meer info          Trailer          Tickets 

 

 

 

Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Alex de leeuw, Marty de zebra, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf maken deze zomer Europa onveilig. En dat doen ze in stijl... met een rondreizend circus!
Nu bij Kinepolis
Meer info          Trailer          Tickets