My Kinepolis


 

Wil je dromen, huilen, lachen of liever huiveren bij jouw favoriete film?
Een My Kinepolis account stelt je films voor afgestemd op jouw voorkeuren. Bovendien geniet je heel wat exclusieve voordelen!
 
 
     
                           

Voordeel #1 
Zomaar een gratis filmticket voor je verjaardag!

Ben jij een echte filmliefhebber en heb je je account voor minstens 80% aangevuld? Ben je daarnaast ingeschreven op onze My Kinepolis newsletter? Proficiat! Kom van je gratis filmticket genieten in jouw favoriete Kinepolis bioscoop op de dag van je verjaardag of op de dag nadien.

     
  

Voordeel #2 
Jouw persoonlijke kinepolis.be homepage

Jij vertelt ons van welke genres, acteurs, muziek... je houdt en wij zorgen voor een speciale film- en eventselectie op maat! Log in en ontdek dat de homepage zich aanpast aan jouw wensen en voorkeuren. Je vindt er de films, trailers en events terug die je ongetwijfeld kan smaken. (Je kan hetzelfde trucje trouwens toepassen op onze mobile apps)


Ga nu naar de homepage >> 

      
  

Voordeel #3
Films die ik heb gezien 

Ga jij zo vaak naar de bioscoop dat je haast niet meer weet welke films je wel en niet gezien hebt? Of vind je het gewoon leuk om alle films die je al zag eens op een rijtje te zien staan? In je My Kinepolis account kan je vanaf nu je eigen filmgeschiedenis bekijken, aanvullen én bewonderen. Films waarvoor je online een ticket kocht worden zelfs automatisch toegevoegd. 


Ga snel aan de slag en voeg de films toe die je hebt gezien >>

   
  

Voordeel #4
Check je Movie Card en Family Card saldo

Kocht je een Movie Card of Family Card, maar weet je niet meer hoelang je er nog van kan genieten? Meld je dan snel aan met je My Kinepolis account en ontdek meteen hoeveel zitjes je kaart nog te bieden heeft en tot wanneer ze geldig blijft.  Heb je een voordeelkaart? 

Check dan nu het saldo en de geldigheidsduur >>

     
  

Voordeel #5
Filmrecensies

Ben jij een echte filmfan en wil je jouw ervaringen graag delen met de rest van de wereld? Dat kan! Maak een account aan en schrijf een recensie voor elke film die je zag. Zo kan je anderen helpen bij het maken van hun keuze. Jouw mening telt! 

Voeg meteen ook je films toe aan het lijstje films die je hebt gezien én schrijf je recensie >> Twee vliegen in één klap!

     
  

Voordeel #6
Get notified!

Blijf steeds ingelogd op onze website, want we laten je via korte meldingen weten wat nieuw is en wat je absoluut niet mag missen! Heeft je favoriete acteur een nieuwe film? Dan ben jij als allereerste op de hoogte door de korte alert op de website of een kort mailtje in je inbox! 

Pas snel je profiel aan, zo bepaal je zelf waarvan wij je op de hoogte brengen!

     
  

Voordeel #7
Overzicht van je tickets

Kocht jij je tickets op voorhand online? Je hoeft geen schrik te hebben dat je online ticket of bon voor een actie of promotie verdwijnt uit je inbox of in een foute map belandt, want je kan het altijd raadplegen in je My Kinepolis account en daar opnieuw printen. Ook de online tickets van voorstellingen tot 3 maanden in het verleden kan je nog raadplegen en printen! 

Ga naar je My Kinepolis account en raadpleeg je online tickets >>

     
  

Voordeel #8
Films die ik wil zien

Stel je persoonlijke verlanglijstje samen van films en evenementen die je wil zien. Op onze website en in onze newsletters kan je aangeven welke films je wil toevoegen aan het lijstje van "Films die ik wil zien" of je kan via je My Kinepolis account manueel films opzoeken en ze aan je lijstje toevoegen. We laten je zelfs via je My Kinepolis newsletter (top 5) weten vanaf wanneer je deze in onze zalen kan ontdekken. 

Ga naar de "Films die ik wil zien" en voeg je favorieten toe >>

 
 
Schrijf je meteen ook in op onze My Kinepolis newsletter en geniet van nog meer voordelen!
 
  
     
                                  

Voordeel #9 
Newsletters op maat

De My Kinepolis newsletter bezorgt je niet alleen een gratis filmticket voor je verjaardag (klik hier voor de voorwaarden), je krijgt daar bovenop elke week een selectie aan filmnieuws afgestemd op jouw voorkeuren. We bezorgen je een overzicht van de nieuwste filmreleases, je persoonlijke film top 5 én de events en wedstrijden die je niet zal willen missen.

Schrijf je nu in >>

 
   
  

Voordeel #10
Straffe wedstrijden

Kinepolis organiseert tal van wedstrijden waaraan je kan deelnemen, sommige exclusief voor onze My Kinepolis die hun profiel hebben aangevuld tot minstens 80% én zijn ingeschreven op de newsletter!

Check onze wedstrijdpagina >>

     
  

Voordeel #11
Jouw persoonlijke film top 5

Op basis van de voorkeuren die jij ons vertelt in je profiel, kijken wij wat er speelt in jouw Kinepolis bioscoop. Hoe meer je ons vertelt, hoe beter we je kunnen begeleiden in je filmkeuze. Brengt je favoriete acteur of regisseur een nieuwe film op groot scherm? Je hoeft hem niet meer te missen, want wij brengen je op de hoogte via een top in je My Kinepolis newsletter en ordenen alvast de films op je homepage naar jouw voorkeuren ! Je kan je film top ook altijd terugvinden in je profiel. Klopt je rangschikking helemaal niet?

Pas dan zeker je profiel aan voor een betere selectie.  

Ga naar je film top 5 >>

     
  

Voordeel #12
Acties en promoties

Wees echt als allereerste op de hoogte van kortingsacties, speciale actiedagen, extra's die je kan verkrijgen bij je aankoop of niet te missen promoties in onze shops.  

Schrijf je snel in op de My Kinepolis newsletter om altijd als eerste op de hoogte te zijn!

     
  

Voordeel #13
Nieuwe releases

Vanaf wanneer was die ene film weer te zien waarvan je laatst de trailer zag? Door je in te schrijven op de wekelijkse My Kinepolis newsletter krijg je de nieuwe films elke week netjes in je mailbox gedropt. Bij een bezoekje aan onze site maken we je meteen duidelijk via je meldingen (My Kine Voordeel #6) waar je de laatste nieuwe films in jouw bioscoop kan terugvinden. Wist je dat je onze meldingen ook via mail kan ontvangen?

Schrijf je snel in op de My Kinepolis newsletter om wekelijks de nieuwe releases toegestuurd te krijgen >>

 

 

 

Voordeel #14
Nog vlotter je online tickets aankopen

Dankzij je My Kinepolis account kan je nog sneller tickets online aankopen. Als je bent ingelogd, vullen wij de basisgegevens die we van je kennen (naam, voornaam, e-mail adres) alvast voor je in bij je ticketaankoop. Want geef toe, als je eindelijk tickets kan aankopen voor jouw film van het jaar, dan wil je écht wel je favoriete plaatsjes!

Handig toch? Maak nu je account >>

   
 

Voordeel #15 
Exclusieve voorverkoop voor de grootste filmreleases

 Jij krijgt van ons écht als allereerste de kans om de meest gegeerde tickets te bemachtigen voor de grootste films van het jaar!

Als je bent ingeschreven op de My Kinepolis newsletter én je profiel is minstens 80% volledig, gaat de voorverkoop voor de grote releases voor jou soms vroeger open. We mailen je van zodra je je tickets kan bemachtigen zodat je zeker je favoriete zitje in de wacht kan slepen.

Update snel je account of maak er eentje aan >>

 
Het is gratis en met één klik ben je er weer uit.
 
 
Extra hulp nodig? Bekijk hier dan hoe je een My Kinepolis account aanmaakt.
  

Nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.