Kinepolis On Tour

Een buitengewone drive-in beleving!

Wie Kinepolis zegt, denkt cinema. 

En wie cinema in de zomer zegt, denkt drive-in!
Kinepolis On Tour wordt de meest intense drive-in bioscoopervaring van het land.
 
De Kinepolis karavaan trekt in juli en augustus door het land met het grootste mobiele LED-scherm ter wereld. Met een grootte van 16 op 9 meter, laat deze kanjer elke scène haarfijn overgaan in het Belgische decor. Want Kinepolis On Tour houdt niet zomaar ergens halt: we kozen aparte locaties die de filmbeleving nog unieker maken. Zodat jij, samen met je vrienden of je gezin, volop kan genieten van een film in de gezellige bubbel van je wagen.
Ter plekke kan je online drank en snacks aankopen en met je smartphone betalen. Deze worden nadien tot aan je auto gebracht.
 
De naam Kinepolis On Tour verklapt het al: we blijven niet constant op dezelfde locatie. Nieuwe locaties en films worden in de komende weken aan het programma toegevoegd. 

Prijs: € 25 per wagen, ongeacht het aantal inzittenden.
Tickets kunnen niet worden aangekocht met bioscoopvouchers of voordeelkaarten. 
 
 
Locaties & Films
 Brussel (25 september - 27 september)

Locatie: Parking Paleis 12 (Brussels Expo)

Koop hier je tickets:
Onward (Vlaamse versie)
Bad Boys for Life
Joker
Bohemian Rhapsody
- Jumanji: The Next Level

Snacks & Drinks
Bij het reserveren van het plekje voor je auto zal je ook de optie hebben om de lekkerste cinema-producten te bestellen om je ervaring compleet te maken. We hebben hiervoor 3 menu’s samengesteld in functie van het aantal personen in de auto. Hieronder kan je ze ontdekken.
Wij zorgen ervoor dat deze klaar staan bij het binnenrijden...
 
Menu 2 personen - € 14,95
 
2 drankjes*, een small popcorn, een zak Lays Superchips Paprika 200gr, een zak M&M’s Peanut 220gr en een Frisia Snoepmix 300gr
Menu 3 personen - € 19,95

3 drankjes*, een small popcorn, een zak Lays Superchips Paprika 200gr + een zak Lays Grills 85gr, een zak M&M’s Peanut 220gr en een Frisia Snoepmix 300gr 

 
Menu 4 personen – € 24,95

4 drankjes*, 2 small popcorns, een zak Lays Superchips Paprika 200gr + een zak Lays Grills 85gr; een zak M&M’s Peanut 220gr en een Frisia Snoepmix 300gr
*Keuze drankjes:
Coca Cola 0.5l, Coca-Cola Zero 0.5l, Fanta Orange 0.5l, Chaudfontaine Still 0.5l, Fuze Tea Peach Hibiscus 0.4l, Lipton Ice Tea Original 0.5l, Lipton Ice Tea Green 0.5l, Red Bull 0.25l.
FAQ
Interesse als stad?

Zit je nog met vragen? Hier kan je een overzicht vinden van onze FAQ!

Naar de FAQ >

Heeft jouw stad of gemeente dé perfecte locatie voor een drive-in filmervaring? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ssmetz@kinepolis.com en wie weet staat jouw locatie binnenkort mee in de spotlights!