IMAX : een groot verschil

IMAX tickets

 

American Made - Nu in IMAX

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Koop nu je tickets

 

Kingsman: The Golden Circle - in avant-première én in IMAX vanaf 22/9

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen...

Koop nu je tickets

 

   

Blade Runner 2049 - Vanaf 4/10 in IMAX

In BLADE RUNNER 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.

Voeg toe aan "Films die ik wil zien!"

 

Meer over IMAX

Krachtiger. Performanter. Vernieuwender. Intenser. Innovatie, volledig ten dienste van uw filmbeleving.

DE ERVARING VAN TOTALE IMMERSIE

Cinema is een visuele en auditieve ervaring. Een zaal, uitgerust met IMAX-technologie, dompelt u onder in een volledig nieuwe wereld. Beleef de IMAX®-ervaring.

Elk onderdeel van een zaal die is uitgerust met de IMAX-technologie, werd met het oog op een intense cinema-ervaring volgens strenge normen ontwikkeld, ontworpen en geplaatst. Dankzij onze kennis van de geometrie van zalen komt de magie tot leven zodra het licht wordt gedoofd.

INDRUKWEKKENDE BEELDEN

Helderheid, nauwkeurigheid en het IMAX-formaat geven een nieuwe betekenis aan het begrip filmervaring. Het proces van digital remastering – DMR – optimaliseert elk beeld zodat de visie van de regisseur optimaal kan worden weergegeven. Het gelijktijdige gebruik van twee projectoren leidt tot een perfect evenwicht tussen warmte en helderheid.  De realistische kwaliteit van de IMAX-technologie tilt uw cinema-ervaring naar een hoger niveau.

EEN ADEMBENEMENDE AUDIO-ERVARING 

Een spectaculaire ontploffing. Zacht gefluister in je oor. Het is niet langer alleen je oor maar je hele lichaam dat zelfs het zachtste geruis ervaart. Dankzij de uiterste precisie van ons ingebouwde audiosysteem en de perfecte oriëntatie van de luidsprekers  hoort u niet alleen een speld vallen, maar weet u ook precies waar ze is terechtgekomen. De IMAX-technologie verbetert de weergave van de geluidsband in elke noot, tot het zachtste geschuifel van schoenen op de grond. De originele klankband van elke film wordt volledig geremixt onder toezicht van de regisseur. Deze klank, die bijzonder helder en zuiver is, wordt vervolgens in een op maat ontworpen zaal verspreid voor een optimale filmbeleving.

BEELDKWALITEIT

Een uiterst geavanceerde technologie, getest op de top van de Everest, op de bodem van de oceaan en zelfs in de ruimte. Al meer dan 40 jaar lang verleggen de camera’s van IMAX de grenzen van de techniek. Ze staan in de volledige sector bekend als de beste camera’s van het moment.

 

Meer info over tarieven en beschikbaarheid vind je op onze bioscooppagina's.