IMAX : een groot verschil

IMAX tickets

 

Dunkirk - Nu in IMAX

Van regisseur Christopher Nolan (Interstellar, Inception, The Dark Knight - trilogie) komt de actie-thriller Dunkirk. Dunkirk opent met honderduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Koop nu je tickets

 

Atomic Blonde - Vanaf 16/8 in IMAX

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. 

Voeg toe aan "Films die ik wil zien"!

 

   

 

Meer over IMAX

Krachtiger. Performanter. Vernieuwender. Intenser. Innovatie, volledig ten dienste van uw filmbeleving.

DE ERVARING VAN TOTALE IMMERSIE

Cinema is een visuele en auditieve ervaring. Een zaal, uitgerust met IMAX-technologie, dompelt u onder in een volledig nieuwe wereld. Beleef de IMAX®-ervaring.

Elk onderdeel van een zaal die is uitgerust met de IMAX-technologie, werd met het oog op een intense cinema-ervaring volgens strenge normen ontwikkeld, ontworpen en geplaatst. Dankzij onze kennis van de geometrie van zalen komt de magie tot leven zodra het licht wordt gedoofd.

INDRUKWEKKENDE BEELDEN

Helderheid, nauwkeurigheid en het IMAX-formaat geven een nieuwe betekenis aan het begrip filmervaring. Het proces van digital remastering – DMR – optimaliseert elk beeld zodat de visie van de regisseur optimaal kan worden weergegeven. Het gelijktijdige gebruik van twee projectoren leidt tot een perfect evenwicht tussen warmte en helderheid.  De realistische kwaliteit van de IMAX-technologie tilt uw cinema-ervaring naar een hoger niveau.

EEN ADEMBENEMENDE AUDIO-ERVARING 

Een spectaculaire ontploffing. Zacht gefluister in je oor. Het is niet langer alleen je oor maar je hele lichaam dat zelfs het zachtste geruis ervaart. Dankzij de uiterste precisie van ons ingebouwde audiosysteem en de perfecte oriëntatie van de luidsprekers  hoort u niet alleen een speld vallen, maar weet u ook precies waar ze is terechtgekomen. De IMAX-technologie verbetert de weergave van de geluidsband in elke noot, tot het zachtste geschuifel van schoenen op de grond. De originele klankband van elke film wordt volledig geremixt onder toezicht van de regisseur. Deze klank, die bijzonder helder en zuiver is, wordt vervolgens in een op maat ontworpen zaal verspreid voor een optimale filmbeleving.

BEELDKWALITEIT

Een uiterst geavanceerde technologie, getest op de top van de Everest, op de bodem van de oceaan en zelfs in de ruimte. Al meer dan 40 jaar lang verleggen de camera’s van IMAX de grenzen van de techniek. Ze staan in de volledige sector bekend als de beste camera’s van het moment.

 

Meer info over tarieven en beschikbaarheid vind je op onze bioscooppagina's.