IMAX : een groot verschil

IMAX tickets

   

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge - Nu in IMAX

In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar. Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder.

Koop tickets

 

 

The Mummy - Vanaf 7 juni in IMAX

Een prinses uit het oude Egypte die vanwege haar lust naar macht van haar leven werd beroofd, wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen...

Voeg toe aan "Films die ik wil zien"!

 

 

Wonder Woman - Vanaf 21 juni in IMAX

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is... 

 Voeg toe aan "Films die ik wil zien"!

 

Meer over IMAX

Krachtiger. Performanter. Vernieuwender. Intenser. Innovatie, volledig ten dienste van uw filmbeleving.

DE ERVARING VAN TOTALE IMMERSIE

Cinema is een visuele en auditieve ervaring. Een zaal, uitgerust met IMAX-technologie, dompelt u onder in een volledig nieuwe wereld. Beleef de IMAX®-ervaring.

Elk onderdeel van een zaal die is uitgerust met de IMAX-technologie, werd met het oog op een intense cinema-ervaring volgens strenge normen ontwikkeld, ontworpen en geplaatst. Dankzij onze kennis van de geometrie van zalen komt de magie tot leven zodra het licht wordt gedoofd.

INDRUKWEKKENDE BEELDEN

Helderheid, nauwkeurigheid en het IMAX-formaat geven een nieuwe betekenis aan het begrip filmervaring. Het proces van digital remastering – DMR – optimaliseert elk beeld zodat de visie van de regisseur optimaal kan worden weergegeven. Het gelijktijdige gebruik van twee projectoren leidt tot een perfect evenwicht tussen warmte en helderheid.  De realistische kwaliteit van de IMAX-technologie tilt uw cinema-ervaring naar een hoger niveau.

EEN ADEMBENEMENDE AUDIO-ERVARING 

Een spectaculaire ontploffing. Zacht gefluister in je oor. Het is niet langer alleen je oor maar je hele lichaam dat zelfs het zachtste geruis ervaart. Dankzij de uiterste precisie van ons ingebouwde audiosysteem en de perfecte oriëntatie van de luidsprekers  hoort u niet alleen een speld vallen, maar weet u ook precies waar ze is terechtgekomen. De IMAX-technologie verbetert de weergave van de geluidsband in elke noot, tot het zachtste geschuifel van schoenen op de grond. De originele klankband van elke film wordt volledig geremixt onder toezicht van de regisseur. Deze klank, die bijzonder helder en zuiver is, wordt vervolgens in een op maat ontworpen zaal verspreid voor een optimale filmbeleving.

BEELDKWALITEIT

Een uiterst geavanceerde technologie, getest op de top van de Everest, op de bodem van de oceaan en zelfs in de ruimte. Al meer dan 40 jaar lang verleggen de camera’s van IMAX de grenzen van de techniek. Ze staan in de volledige sector bekend als de beste camera’s van het moment.