Headhunters


Informatie

Verboden onder 12 jaar
Bezoekersscore:
6.7
/10

Korte inhoud

Roger Brown lijkt het allemaal te hebben. Hij is de meest succesvolle headhunter van Noorwegen en bovendien is hij getrouwd met de mooie galeriehoudster Diana, met wie hij samenwoont in een prachtig, veel te duur huis. Maar hij leeft boven zijn stand en om zijn hoofd financieel boven water te houden, steelt hij kunstwerken. Op de opening van de galerij van zijn vrouw stelt zij hem voor aan Clas Greve. Greve is niet alleen de perfecte kandidaat voor een nieuwe rekruteringsopdracht, hij is ook de bezitter van één van de meest gegeerde schilderijen uit de modern kunstgeschiedenis. Roger ruikt zijn kans om financieel onafhankelijk te worden en bereidt zijn grootste slag ooit voor.

Genre: 
Thriller
Regisseur: 
Duur: 
1h 38m
Land:
Norway,
Germany
Release: 
25/07/2012
Naar boven

Programmatie & tickets

Er is geen programmatie gevonden.

Programmatie onder voorbehoud van wijzigingen.

Naar boven

Recensies

Wat onze bezoekers van de film vonden

  • 24/08/2012 - José
    Hoewel de film veelbelovend uit de startblokken schiet en de regisseur gaandeweg zelfs een Hitchcockiaanse spanning weet op te bouwen, zakt die na...
    Scoor deze recensie: 4.3 (3 stemmen)

Heb je net een dijk van een film gezien en wil je dat van de daken schreeuwen? Of wil je anderen integendeel waarschuwen om vooral een andere film op de affiche te kiezen in plaats van deze stinker? Wat je mening ook is, we delen hem hier graag met iedereen. Maar pas op, onze moderator aanvaardt enkel recensies van meer dan één zin...Schrijf een filmbespreking!

Naar boven