Filmfestival Gent On Tour: Broken Circle Breakdown

Filmposter van Filmfestival Gent On Tour: Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown’ vertelt de love story tussen Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst, tegelijk ook een naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve.
Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend, Maybelle laat hen echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten.

Op 9/10 opent "The Broken Circle Breakdown" de 39ste editie van het Filmfestival Gent. In het kader van "Filmfestival Gent on Tour" kan je deze openingsfilm nu dezelfde avond bekijken in Gent, Kortrijk, Antwerpen, Hasselt & Leuven. Koop nu je tickets en beleef The Broken Circle Breakdown tijdens deze extra editie van Filmfestival Gent on Tour.

De extra editie van Filmfestival Gent on Tour met The Broken Circle Breakdown is in Kinepolis Gent volzet.

Op 9/10 opent "The Broken Circle Breakdown" de 39ste editie van het Filmfestival Gent. In het kader van "Filmfestival Gent on Tour" kan je deze openingsfilm nu dezelfde avond bekijken in Gent, Kortrijk, Antwerpen, Hasselt & Leuven.

Als kers op de taart ontdek je voor de hoofdfilm ook nog "Dood van een Schaduw", de nieuwe kortfilm van Tomas Van Avermaet met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol.

Koop nu je tickets en beleef The Broken Circle Breakdown tijdens deze extra editie van Filmfestival Gent on Tour.

 

Genre: 

Drama

Duur: 

112 minutes

Land: 

Belgium

Release: 

09/10/2012

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

8.3 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Felix van Groeningen

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends